SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Gyermeknap és Ezer lámpás éjszakája

Főoldal » Programajánló » Gyermeknap és Ezer lámpás éjszakája

Siófok városa a gyermeknapi programokat összekötve az eltűnt fiatalokért  tart rendezvényt, amire május 25-én és 26-án Siófok Fő terén várja az érdeklődőket. 

Gyermeknap és Ezer lámpás éjszakája

Gyermeknap és Ezer lámpás éjszakája

Siófok városa a Gyermeknapi programokat összekötötte az eltűnt fiatalokért, a csellengő gyermekekért való rendezvényével. Az egész napos rendezvény a gyermekekrők és a családokról szól. Az Ezer Lámpás Éjszakája civil kezdeményezést 2011-ben indította el a Nők Együtt Egyesülete azzal a céllal, hogy felhívják a társadalom figyelmét a gyermekeltűnések aggasztó jelenségére. Az egyesület célja, hogy segítséget nyújtson az eltűnt gyermekek minél hatékonyabb felkutatásában és felhívja a figyelmet a preventív intézkedések fontosságára. 

2018-ban a "7 perces gyerekes családok" felszámolásáért küzd az egyesület. Egy nemrég készült hazai felmérés szerint ugyanis egy átlagos magyar család naponta, átlagosan 7 percet beszélget gyermekével. Ennél több időt töltünk tévénézéssel, barátokkal, kollegáinkkal vagy házi kedvencünkkel.

A siófoki rendezvény programja:

2018.május 26-27:
Helyszín: Siófok, Fő tér

Programok: kézműves foglalkozás, zenés mesejáték, interaktív gyermekkoncert

Koncertek:Freddy, Varga Viktor, Sugarloaf

Hogy minden gyermek hazataláljon – Engedjen fel Ön is egy lufit!

Minden helyszínen egy időben kerül sor arra a látványos figyelemfelhívó akcióra, amikor országszerte összesen 20 000 világító lufit engednek egyszerre a magasba az eltűnt gyerekekért és egyben mutatva a fényt azok számára, akiket hazavárnak.
Ezen időszak alatt kedvezményesen foglalhatsz szállást: Nyárváró siófoki kiruccanás
vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés