SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Húsvéti Nyuladalom

Főoldal » Programajánló » Húsvéti Nyuladalom

Az idei húsvét más lesz mint a többi, rendhagyó programokkal és izgalmas ünnepi forgataggal készül Siófok, a városi rendezvényekre látogatóknak + az EXTRA meglepetések sem maradnak el.

Húsvéti Nyuladalom

Húsvéti Nyuladalom, azaz ünnepi forgatag

Az idei húsvét más lesz mint a többi, rendhagyó programokkal és izgalmas ünnepi forgataggal készül Siófok, a városi rendezvényekre látogatóknak + az EXTRA meglepetések sem maradnak el.

Az 50-es szám bűvöletében

Március 31-én 16 és 17 óra között Siófok főterére várják azt a  vállalkozó szellemű, humorral megáldott 50 jelentkezőt, akik a város 50. évfordulója és a húsvéti ünnepkör alkalmából elfogyaszt 50 dkg friss rántottát. Az ünnepi falatozásnak természetesen tétje is van, ugyanis a leggyorsabb hölgy és úr egy éven át viselhetik a Tojáskirálynő és Tojáskirály címet.

Totálisan tojásos

Ha a sok elfogyasztott tojástól plusz energia gyűlt volna fel bárkiben, a III. Tojás- és Nyúlfutamon a négy ezres távon levezetheti. Rajtszámok a tojásevő verseny után átvehetők a Fő téri Balatuning ponton, majd a verseny húsvét vasárnap 9 órától veszi kezdetét. Ha nem is nevezőként, de szurkolóként mindenképpen érdemes kilátogatni a városközpontba. A szervezők rengeteg meglepetést és ízletes húsvéti büfét ígérnek.

Hagyományos, de nem mindennapi

A rendhagyó programok mellett, további ingyenes előadás és mulatság várja a gyermekekkel érkező érdeklődőket. Animátorok, bohócok várják a kicsiket interaktív tojáskeresőre, valamint a fa játékok és az állati élmények sem maradnak el. Amíg a gyerekek a kézműves sátorban ügyeskednek, a felnőttekte is izgalmas koncertek várnak a nap során, a pécsi 30Y és az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, Auth Csilla is koncertezik a Fő téren.

Részletes programkínálat:

2018. március 31. szombat

 2018. április 1. vasárnap

 2018. április 2. hétfő

Utolsó szobáinkat húsvétra még itt elcsípheti: http://hotelsungarden.hu/husveti-wellness-piknik

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés