SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Januárban is Siófok

Főoldal » Programajánló » Januárban is Siófok

Januári programcsokor: 3 helyszín, 3 program, audiovizuális élmények sokasága és mindez Siófokon 2018 januárjában. Zene, tánc, kultúra és egy csipet Balaton, hogy teljes legyen az év eleji kulturális körkép.

Januárban is Siófok

Januári programcsokor

3 helyszín, 3 program, audiovizuális élmények sokasága és mindez Siófokon 2018 januárjában. Zene, tánc, kultúra és egy csipet Balaton, hogy teljes legyen az év eleji kulturális körkép.

60 fotó - 60 festmény a Balatonról

A Bihari család csodás koprodukciójaként létrejött festmény és fotókiállítás képein a balatoni tájak édes miliője elevenedik meg a látogatók szeme láttára.

60 fotó Bihari Dániel munkája, melyeknek ihletése alapján 50 festmény Bihari Tamás ecsetvonásait, 10 pedig Bihari Andrea és Csongor keze munkáját dicsérik. Az igazi Balaton minden színe és formája február 2-ig tekinthető meg a Kálmán Imre Kulturális Központ emeleti galériájában.

Zenés versek a Teátrum Kávéházban

Január 22-én 18 órától a siófoki Fő téren található Teátrum kávéház különleges kulturális egyveleggel készül vendégeinek. A Magyar Kultúra Napja alkalmából József Attila, Nagy László és Hell István legnagyobb művei lesznek a színpadon, de nem prózai, hanem megzenésített formában.

Az Egerszegi Akusztik egyedi hangvételben népzenei hangszereléssel tarkított előadással tiszteleg a magyar himnusz születésének évfordulóján.

Balett játék téli köntösben

Azért, hogy a legkisebbek se maradjanak program nélkül az év első hónapjában, máris itt van egy remek előadás, aminek középpontjában Trollok, Jégboszorkányok és hóemberek állnak. Január 20-án 16 órától jeges emberek és zúzmarás varázslat lepi el a Kálmán Imre Kultúrális program színháztermét.

Elza és Anna csodás története egy izgalmas balett előadás keretein belül elevenedik meg a színpadon. Ha már látta a mesét azért, ha még nem azért! Legyen részese a testvérpár meséjének, akik melegséget csempésznek a fagyos téli napokba.

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés