SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Nemzeti Regatta Siófokon

Főoldal » Programajánló » Nemzeti Regatta Siófokon

2018. június 9-én és 10-én vízen és parton egyaránt látványos, tartalmas, izgalmas családi szórakozási lehetőséget kínál a siófoki Nemzeti Regatta.

Nemzeti Regatta Siófokon

Siófoki Nemzeti Regatta - több mint egy vitorlás verseny

A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében a Balatoni Hajózási Zrt harmadik alkalommal rendezi meg Siófokon a Nemzeti Regattát, ami több mint egy vitorlásverseny. Balaton nyári fővárosában immáron hagyománnyá vált két napos rendezvényen, a vízen és a parton összesen 52 település mutatkozik be.

Közéleti szereplők vagy hétköznapi emberek, akár vitorlázási rutin nélkül vágnak neki a speciális amatőr vitorlásversenynek. Aki nem száll versenybe, de szurkol a vitorlásoknak, a mezőny körül cirkálva Nézőhajóról szemlélheti az eseményeket. Vizi programok közt szerepel sárkányhajó a Sió-csatornát, varázshajó a gyerekeknek, bulihajó a felnőtteknek, lampionos vitorlás felvonulás, jótékonysági futam.

Az amatőr versenyhangulat a szárazföldi programokat is végigkíséri. Magyarország Településeinek Fesztiválja résztvevői saját településüket két napon át vízen és parton, sportolva, főzve, színpadon állva tiszta szívvel, örömmel és boldogsággal képviselik és mutatják be a látogató tömeg előtt. Lesz Települési Ízek Versenye, mely egy főzővereny és egy gasztronómiai kavalkád egyben. Gyerekeknek Játéksziget arcfestéssel, ugrálóvár és lufihajtogatás. Megnyitja kapuit az Egészségsziget is, ahol nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt szűrővizsgálatokra és életmód tanácsadásra. A fesztiváli hangulatot színvonalas színpadi programok, látványos koncertek fokozták. A változatos, színes programok között kicsik és nagyok, baráti társaságok és családok egyaránt megtalálják a számukra kedves kikapcsolódást. 

A fesztivál házigazdái, Ördög Nóra és Borbély Ferenc nagy szertettel várja e két napra mind a versenyzőket, mind a látogatókat, résztvevőket.

Az idei regatta közismert fellépői:

A fesztivál alatt aktuális, AKCIÓS csomagajánlatunk: NYÁRVÁRÓ SIÓFOKIK KIRUCCANÁS

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés