SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Nyári gyermek koncertek

Főoldal » Programajánló » Nyári gyermek koncertek

Siófok nyári fővárosának kulturális központja a főszezonban is gondol a családok minden tagjára a programokat illetően is, így a legkisebbeknek is számos programot szervez, hogy a fürdőzés mellett új élményekkel is gazdagodhassanak.

Nyári gyermek koncertek

Koncertek előadások gyerekeknek - akár szülőknek is

A Kálmán Imre Kulturális Központ a főszezonban, június 22. és augusztus 24. között számos gyermekkoncertet, előadást szervez gyermekeknek. A rendezvények kellemes délelőtti programot kínálnak a családnak.

2017. június 22. csütörtök 10.00
Kispárna Mese Zenekar - Mandula világgá megy

Mandula ( a Kispárna Mesezenekar karaktere ) egy szép napon elhatározza: világgá megy. Össze is pokol egy óriási hátizsákba mindent, amiről azt gondolja, nélkülözhetetlen számára. Csomagja túlságosan nehéz, így pihenőt tart. Mialatt azon töpreng, mitől válhatna meg, zenészekkel és gyerekekkel találkozik. Velük együtt keresi a választ arra, hogyan folytathatná könnyebben útját. Sorra kerülnek elő a játékok, a fogkefe, a távcső. Ezek mindegyikéről szól egy dal. 

2017. június 29. csütörtök 10.00
MÁLNA Zenekar - Érik a Málna

Málna Zenekar népi elemekre épülő vidám gyerekdalokat ad elő. Interaktív koncertjein főszereplők a gyerekek, akikkel együtt énekel, játszik a Zenekar. 

2017. július 6. csütörtök 10.00
Bogármuzsika

Az elsősorban gyermeknek szóló, világzenét játszó Bogár Muzsika zenekaregyedülállónak számít a hazai zenei palettán. Aktuális felállásuk létrejöttét Pintér Mónika zenepedagógus évtizedes múltra visszatekintő zenés-mondókás foglalkozásai ihlették. A Bogár Muzsika zenekar munkája során több elismert művésszel dolgozott együtt. A Bogár Muzsika zenekart szívesen ajánljuk mindenkinek, mert igényességének köszönhetően élvezetes időtöltést nyújt gyermek és szülő számára egyaránt.

2017. július 13. csütörtök 10.00
Kispárna Mese Zenekar - Pirkadattól napnyugtáig - játékos napirend, a tisztálkodás, étkezés és természetvédelem jegyében -

A történetbe ágyazott dalokhoz játékokat társítunk, melyek önfeledté teszik az együtt eltöltött időt. Mesénk zenét, drámapedagógiát és színházat ötvözve hivatott felhíni a figyelmet a környezetvédelem, a mindennapi mozgás és tisztálkodás, a napirend fontosságára, valamint hangsúlyozza a család, az otthon, a barátság fogalmának értékét és jelentőségét.

2017. július 20. csütörtök 10.00
Kalandárium - Hangbarang

A műsorban elhangzó dalok a bennünket körülvevő világ szépségére hívja fel a figyelmet, a zene és a természeti törvények összefonódása tekintetében. 

2017. július 27. csütörtök 10.00
Kalandárium - Napsugárcsízió

A nyári rekkenő hőségben nincs is annál jobb, mint megfürdőzni a nyári dalok tengerében. Kanta Judit zenészbarátaival épp egy ilyen dal-fürdőre invitálja a gyermekeket „Napsugárcsízió” című koncertjével. 

2017. augusztus 3. csütörtök 10.00
Kispárna Mese Zenekar - Vízparton a Kispárnával - zenés kalandozásunk alatt, játékos interakciókkal hangsúlyozzuk, milyen fontos szerepet tölt be életünkben a víz.

2017. augusztus 10. csütörtök 10.00
MÁLNA Zenekar - Buborékos Málna világ

2017. augusztus 24. csütörtök 10.00
Kalandárium - Csűrdöngölő

Jegyárak:

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés