SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Programajánló

Programajánló | SunGarden Wellness és Konferencia Hotel
Ősszel is jó hely!

Ősszel is jó hely!

Az őszi hónapokban is számos programmal várjuk a Siófokra látogató vendégeket. A nyári Balaton pezsgésén kívül talán az egyik legszebb látvány az őszi Balaton varázsa.

Tovább
Siófoki Halfesztivál

Siófoki Halfesztivál

2017. október 6-8. között a siófoki halfesztivál keretein belül fergeteges programok kerülnek megrendezésre az egész városban. A főtéren, a könyvtárban, a Sió Moziban és a Kálmán Imre Emlékházban is érdekes események, rendezvények várják a látogatókat.

Tovább
K&H maraton és félmaraton

K&H maraton és félmaraton

2017. november 25-én és 26-án újra megrendezésre kerül a siófoki K&H maraton és félmaraton. A résztvevők száma folyamatosan növekszik, idén is több ezer résztvevőre számítanak a szervezők.

Tovább
Élővíz-bölcső a SunGardenben

Élővíz-bölcső a SunGardenben

Nem véletlenül kapta szállodánk a SunGarden nevet, hiszen a csodás környezet, a platánfák árnyéka, a mesés kert tele növényekkel, ösvényekkel, s a kicsinyke tóval magáért beszél. A kert harmóniája 2017 tavaszán pedig egy élővíz bölcsővel egészült ki.

Tovább
Petanque a platánfák árnyékában

Petanque a platánfák árnyékában

Egy szuper családi, baráti lehetőséggel bővült szállodánk kínálata. A francia eredetű golyójáték pálya a SunGarden csodás kertjében, a platánfák árnyékában épült meg, hogy a játék élménye mellett kellemes környezetet is biztosítson vendégeinknek.

Tovább
Millenium Park - Séta 16000 négyzetméteren

Millenium Park - Séta 16000 négyzetméteren

Az 1904-ben épült, hajdani pompájában felújított vasútállomás épülete előtt dr. Jámbor Imre tervei alapján 1994-ben készült el a 16 ezer négyzetméteres Millennium park. Itt található Kiss Sándor II. világháborús emlékműve és Martsa István Zuhanyozó nő valamint Varga Imre Mártírok-szoborcsoport című alkotása, 2004-től szökőkút is működik itt.

Tovább
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés