SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Pünkösdi Szezonnyitó Siófokon

Főoldal » Programajánló » Pünkösdi Szezonnyitó Siófokon
Remek szabadtéri programok, koncertek, családi események teszik teljessé a pünkösdi hosszú hétvégét városunkban. Pünkösdi Szezonnyitó Siófokon

Pünkösdi Szezonnyitó Siófokon

Siófok, a Balaton közponja 1968-ban kapta a városi címet. Ezt a jubileumi évfordulót egy különleges, tíz nagy rendezvényből álló programsorozattal ünneplik a déli parton, melynek egyik kiemelkedő része a Pünkösdi Szezonnyitó.

Új helyszínen a szezonnyitó

Május 18-21 között, mikor már a levegő is forrósodik, beindul az igazi balatoni szezon. A Pünkösdi Szezonnyitót új helyszínen, a siófoki Nagystrandon, a PLÁZS-on rendezik, hagyományteremtő céllal. Ez egy 4 napon át tartó ingyenes Balaton parti ünnep.

Pünkösdi hétvége, a sztárok hétvégéje Siófokon

Legyen fiú, lány, fiatal vagy idősebb. Mindenki megtalálja kedvelt ritmusát. Pénteken egy Fenyő nagykoncerttel kezdődik, majd a hétvégét Wellhello nagykoncert és Irigy Hónaljmirigy élő show teszi felejthetetlenné, hétfő este pedig a Csík ünnep, a Csík Zenekar nagykoncertje zárja a sort Szabó Attilával, Ferenczi Györggyel, valamint Karácsony János, Lovasi András, Kiss Tibor, és az 1ső Pesti Rackák közreműködésével. Minden zenei ízlést kielégít majd tehát az első igazi nyári siófoki hétvége.

A szervezők arról is gondoskodnak, hogy napközben se unatkozzanak a rendezvényre látogatókSiófok város célja, hogy a családok egész évben megtalálják itt a kedvenc programjaikat, ezért folyamatosan szerveznek gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokat. 

Érdemes tehát már időben készülni, hiszen itt kezdődik a Balaton! A rendezvény alatt aktuális, AKCIÓS csomagajánlatunk: Pünkösdi Wellness Parádé

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés