SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Baráth Lajosné
  2018. 04. 18. 16:47
  Április9-11.töltöttünk önöknél pár napot a férjemmel,első alkalommal.Gyermekeinktől kaptuk szülinapi ajándékként.Nagy meglepetés volt.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve,jól éreztük magunkat.Reméljük még a jó sorsunk vissza vezérel bennünket önökhöz. Anna és Lajos
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-04-18 17:22:54
  Kedves Baráth Lajosné! Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az időtöltésük kellemesen telt! :) Várjuk vissza Önöket!
 • Mónika és Ervin
  2018. 04. 05. 15:27

  Kedves Vendéglátók!


  Első alkalommal töltöttünk Önöknél néhány napot. Rendkívül figyelmes, barátságos, segítőkész személyzet tette az itt eltöltött időt emlékezetessé.


  Szerencsénk volt elsőként megízlelni Márton Zoltán chef legújabb költeményét, amit a kedvünkért még meg is bolondított:-) A teljes étlapot ugyan nem volt időnk végigkóstolni, de minden, amit sikerült az rendkívül ízletes volt. Néhány közismert fogást igen kreatívan gondolt újra a Chef amivel, véleményem szerint, csak tovább fokozza az élvezeteket. Minden húsimádónak ajánlom az erdeigombás paprikarmártás ágyon sütkérező sertésszűz érméket galuskával, amik kérésünkre ünnepi nyakkendőt is kaptak ízletes bacon szalagból:-)


  Külön köszönet illeti Puskár Mónikát, aki rendkívül kedves, mosolygós, türelmes figyelemmel vett minket körül:-)


  Ezekután bizonyosan fogunk még találkozni.


  Köszönjük a vendéglátást!!!


  Mónika&Ervin
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-04-06 19:13:06
  Ledves Mónika és Ervin! Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Szép napot :)
 • Laskai Imre
  2018. 04. 03. 11:36
  A feleségemmel tegnap jöttünk haza. Most voltunk először a Sungardenben! Ez a húsvét emlékezetes marad számunkra.Mindennel megvoltunk elégedve. A szálloda dolgozói segítőkészek és mindig mosolyogtak! Köszönet mindenért!! Külön köszönet a finom ételekért a szakácsnak és a felszolgálóknak! Jani bá a király!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-04-03 13:24:58
  Kedves Imre! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Jani bácsinak pedig átadjuk a köszönetet! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Szép napot!
 • Király Ervin
  2018. 03. 23. 01:44
  Nagyon kellemes hosszú "hétvégét" töltöttünk itt el feleségemmel. A szálloda tiszta, a wellness részleg tetszett, a konyha pedig kítűnő!

  Külön kiemelném, hogy a szálloda személyzete nagyon udvarias, előzékeny és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sungarden hotelt!

  Köszönjük ezt az élményt!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-03-24 19:13:09
  Kedves Ervin! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Szép estét!
 • Kiss Éva
  2018. 03. 19. 20:50
  Párommal az év első hosszú hétvégéjét töltöttük el a szállodában, pihenés céljából. A szép környezet,a kényelmes szoba,a szálloda szolgáltatásai (a medence vize kissé hideg volt a pihengetéshez),a finom, változatos étel-ital kínálat, a kedves, mosolygós, kifogástalan munkát végző személyzet tette lehetővé hogy nagyon jól érezzük magunkat. Nagyon jó volt a szombat esti zenés táncos est (Sajnos nem sok vendég értékelte ezt a jó hangulatú programot). Köszönet mindenkinek a munkájáért!!! Szeretnénk külön megköszönni János bá-nak,Mónikának és Máté Zoltán-nak a félénk tanúsított kedvességet és önzetlenséget. További sikereket és sok elégedett vendéget kívánunk!!!

  Üdvözlettel: Éva & Csaba
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-03-21 15:37:29
  Kedves Éva és Csaba! Örömmel tölt el minket, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk és hogy a pihenésük kellemesen telt. A köszönetüket a Kollégáknak is átadjuk! Reméljük, hamarosan ismét találkozunk! Üdvözlettel: A Sungarden Hotel csapata
 • Szekeres család
  2018. 03. 04. 13:22
  Egy év után újra visszatértünk Önökhöz, most már a teljes családdal. Mint már akkor is, most is csak dicsérrni tudok mindent (hosszú lenne felsorolni).

  Jani bá' , na igen, ilyen egy igazi felszolgáló (pincér). Nagy érték. A vezetőség büszke lehet a munkatársaira.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-03-04 17:05:37
  Kedves Szekeres család! Nagyra értékeljük a kedves szavaikat! Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk és hogy a szolgáltatásainkkal elégedettek voltak. Jani bácsinak átadjuk a dicséretet! Várjuk vissza szeretettel Önöket! Szép napot! Üdvözlettel: A Sungarden Hotel csapata
 • Párkányiné Jakobicz Andrea
  2018. 02. 28. 17:49
  Most voltunk itt először a férjemmel. Meg voltunk elégedve, barátságosak a munkatársak, figyelemre méltó Jani bácsi aki ízig vérig a vendégért van, udvarias, segítőkész. Nyáron is szívesen megszállnék itt, remélem lesz hely. Egy negatív dolgot megemlítenék, ami lehet másoknak meg pont pozitív, a vacsora svédasztalos, viszont elég nehéz, megterhelő étkek voltak.

  Azért köszönjük
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-02-28 19:02:54
  Kedves Andrea! Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Ajánlatkéréssel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésükre, a helyszínen pedig tudunk egyeztetni az étkezést illetően. További szép napot! Üdvözlettel: A Sungarden Hotel Csapata
 • Waligurszky Réka
  2018. 02. 11. 08:46
  Kellemes hétvégét töltöttünk el párommal. Kedves személyzet,családias hangulat. Jani bácsi figyelme,kedvessége különösen figyelemre méltó. Munkáját odaadással végzi.

  Köszönjük Sungarden!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-02-12 17:41:56
  Kedves Réka! Nagyon szépen köszönjük értékelését, munkatársunkra; Jani bácsira vonatkozó dicséretét! Örülünk, hogy kellemesen telt pihenésük szállodánkban, szeretettel és ugyanilyen odafigyeléssel várjuk vissza Önöket a jövőben is. További kellemes téli napokat kívánunk! Üdvözlettel: SunGarden Hotel Csapata
 • Bajnok Józsefné
  2018. 02. 08. 09:45
  Visszatérő vendégek vagyunk nagyon jól éreztük magunkat ismét a kis unokánkkal .Barátságos Személyzet,gyermekbarát környezet, tisztaság, szép park , finom falatok, bőséges ellátás.Külön kiemelnénk a Wellness résznél Ibolyanéni nagyon barátságos ,gyermekszerető, segítőkész tulajdonságát .Köszönjük.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-02-08 16:06:43
  Kedves Bajnok Józsefné! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat ismét nálunk! Reméljük, hamarosan újra visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel: A SunGarden Hotel csapata
 • Dani Tamás
  2018. 02. 04. 19:53
  Családosan érkeztünk két gyermekkel. A szálloda és környéke nagyon szépen rendezett, a belső részek is tiszták, rendben tartottak, elegánsak és a bútorok is kényelmesek voltak. A szobánk tágas, könnyen elfértünk a két gyerekkel is, a fürdőszoba tiszta és szépen berendezett volt. A wellness részleg is minden igényt kielégítő volt, a medence kellemes hőmérsékletű, tiszta és rendezett, a szaunák szintén nagyon tiszták és kellemesek voltak, a szauna program különösen érdekes volt, köszönet érte Takács Imrének.

  A recepción kedvesen és mosolygósan fogadott minket Emese, de a szálloda teljes személyzetére igaz, hogy mindenki kedves, mosolygós és aranyos volt.

  Első nap lesétáltunk a wellnessbe és mivel látható volt, hogy először járunk ott, egy ott dolgozó kedves, idősebb hölgy alkalmazott rögtön körbevezetett minket és ellátott minket sok hasznos jó tanáccsal is.

  Az étterem séfjének, Máté Zoltánnak maximális gratuláció a kiváló minőségű, remek ízvilágú és változatos ételekért. Az étteremben dolgozók is nagyon kedvesek, figyelmesek és előzékenyek voltak, minden kérésünket megoldották. Külön köszönet Mónikának a kedves ajánlatokért (remek sales érzékkel ajánlott nagyon finom borokat nekünk), Büchner Jani bácsi pedig egy kincs, még a gyermekeink is emlegették a hazafelé úton, hogy mikor megyünk vissza Jani bácsiékhoz. ☺

  Nagyon sok szállodában megfordoltunk már családosan és kettesben is, de bátran állíthatjuk, hogy itt éreztük magunkat a legjobban és itt volt a legkedvesebb, legfigyelmesebb személyzet, illetve az egyik legfinomabb konyha!

  Már regisztráltunk is a törzsvendég programba, hogy mielőbb visszatérhessünk.

  Köszönjük a csodás 3 napot mindenkinek!

  Üdvözlettel:

  Dani Tamás és Családja
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-02-08 23:37:12
  Kedves Tamás! Örülünk, hogy ilyen kellemes tapasztalatokkal gazdagodtak nálunk. Elégedettségét minden kollégánknak, külön-külön az említett kollégáknak is továbbítottuk. Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk. Üdvözlettel: A SunGarden Hotel csapata
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés