SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Desics Lajos
  2018. 01. 04. 10:10
  Kellemes 4 napot és egy jó hangulatú szilveszter estét töltöttünk az önök szállodájában. Mindennel meg voltunk elégedve. Jó ötlet volt a malac sütés. Szeretnénk külön kiemelni a személyzet kedvességét, odafigyelését.
 • Krizsán Károlyné
  2018. 01. 02. 21:26
  Tavaly novemberben barátainkkal voltunk Önöknél , most a szilveszterezni jöttünk lányunkkal és a 3 éves unokánkkal. Nagyon jól éreztük magunkat , szerettük a wellness részleget, válogattunk az ízletes ételek között , a gyereknek is volt mindig választék.

  Mindenki kedves volt és kézséges, a szoba megfelelő volt , a szilveszteri buli fantasztikus.

  Másoknak is fogjuk ajánlani és mi is visszatérünk .
 • Csizmadia Attiláné
  2017. 12. 21. 12:55
  Végre egy szálloda, ahol mindaz igaz, amit leírtak a csalogatóban. Végre nem csöpög, nem zörög, nem lóg, nem rozsdás, nem zakatol, nem meleg, nem büdös, nem koszos... és még sorolhatnám!

  Csak ajánlani fogom mindenkinek, a személyzet kedves, hozzáértő, főleg a pincér, Jani bácsi. Nagyon megkedveltük, mindenkihez volt egy-két jó szava.

  A wellness-részleg egy kicsit avéttos, de ahogyan olvastam tervezik a felújítást.

  Biztosan vissza fogunk ide még jönni.

  Kellemes Ünnepeket!
 • Pallangné Berki Csilla
  2017. 12. 05. 14:47
  Fantasztikus hétvégét töltünk itt el. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve,

  jövünk máskor is! :-)
 • Szabó Gábor
  2017. 11. 23. 20:53
  Két éjszakát töltöttünk el a szállodában. Nagyon jó a szállás. A szoba tágas és tiszta. Az ételek választéka és minősége kiemelkedő. Sehol nem ettem még ilyen változatos és egytől egyig ízletes ételeket. A személyzet, különös képen a pincérek nagyon udvariasak, tisztelettudóak. Ritkán lát már ilyet az ember, remélem sokáig megbecsülik őket. Ha a wellness részlege nagyobb lenne, tökéletes szálloda lenne, de ár érték arányban így is tökéletes választás.
 • Vargáné Berta Katalin
  2017. 11. 21. 09:42
  Tisztelt Hotel!

  Most voltunk kislányommal,és anyosommal 3 napra Önöknél.

  Nagyon jól éreztük magunkat.Az étel bőséges volt,és fino

  Amit kiemelnék az a SZEMÉLYZET NAGYON UDVARIAS VISELKEDÉSE.Remrk volt a masszázs,a szoba minden.Köszönjük a vendéglátást.
 • Kisné Gaàl Gyöngyi
  2017. 11. 12. 08:41
  Csodás hétvégét töltöttünk el férjemmel önöknél!!Udvarias kiszolgálásban tiszta rendezett szobával és nem utolsó sorban kiváló svédasztalos reggelivel-vacsorával felejthetetlenné tették itt létünket!!!!Remek az uszoda víze!Köszönjük!!!!Jövöre jövünk !!!!
 • Szabó Gyuláné
  2017. 11. 04. 13:42
  Tavaly novemberben nagyobbik unokámmal és Édesanyámmal már jártunk Önöknél, most megismételtük a kisebbik unokánkkal is, négyesben. Jó választás volt! Szuperül éreztük magunkat, roppant udvarias, figyelmes, kedves személyzet (legfőképpen János bácsi, akit egyszerűen csak "cuki" bácsinak nevezett a 4 éves unokám), mindenkinek volt egy kedves, érdeklődő mondata a vendégek felé. Sok szállodában jártunk már, de ilyen személyzettel ritkán találkozni! Köszönünk mindent, remélem, még többször eljutunk erre a gyönyörű helyre.
 • High Care Cosmetics
  2017. 10. 04. 09:59
  Franchise-tréningünk helyszínéül a SunGarden Hotelt választottuk. Most már látjuk, hogy nagyon jó döntés volt. A személyzet pozitív hozzáállása, segítőkészsége példaértékű. Nem csak az ott tartózkodásunk alatt, de a rendezvény előkészítése során is rugalmasságot és segítőkészséget tapasztaltunk. Az ételválaszték bőséges volt, és ami még fontosabb: nagyon ízletes. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. - Köszönjük!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-10-04 21:12:24
  Köszönjük a kedves és elismerő szavakat! Reméljük, a jövőben is lesz lehetőségünk az együttműködésre!
 • Solymosiné Bea
  2017. 07. 01. 12:35
  5 napot töltöttünk a szállodában családilag, 2 gyermekkel. Nagyon jól éreztük magunkat. . Rendkívül kedves, segítőkész a személyzet. Igazán változatos és ízletes az ételválaszték. Közel van a központhoz és a strandhoz, kikötőhöz is. Csak ajánlani tudom! Itt tényleg mindent megtesznek azért, hogy a vendég jól érezze magát. Köszönjük a kellemes nyaralást!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-07-02 23:02:50
  Kedves Bea! Nagyon örülünk, hogy bennünket választottak, mint nyaralásuk helyszíne és annak pedig még jobban kellemesen telt pihenésük. Reméljük, a jövőben majd lesz még alkalmuk visszatérni hozzánk. Szeretettel várjuk Önöket! További kellemes nyarat! SunGarden Hotel Csapata
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés