SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kisné Gaàl Gyöngyi
  2017. 11. 12. 08:41
  Csodás hétvégét töltöttünk el férjemmel önöknél!!Udvarias kiszolgálásban tiszta rendezett szobával és nem utolsó sorban kiváló svédasztalos reggelivel-vacsorával felejthetetlenné tették itt létünket!!!!Remek az uszoda víze!Köszönjük!!!!Jövöre jövünk !!!!
 • Szabó Gyuláné
  2017. 11. 04. 13:42
  Tavaly novemberben nagyobbik unokámmal és Édesanyámmal már jártunk Önöknél, most megismételtük a kisebbik unokánkkal is, négyesben. Jó választás volt! Szuperül éreztük magunkat, roppant udvarias, figyelmes, kedves személyzet (legfőképpen János bácsi, akit egyszerűen csak "cuki" bácsinak nevezett a 4 éves unokám), mindenkinek volt egy kedves, érdeklődő mondata a vendégek felé. Sok szállodában jártunk már, de ilyen személyzettel ritkán találkozni! Köszönünk mindent, remélem, még többször eljutunk erre a gyönyörű helyre.
 • High Care Cosmetics
  2017. 10. 04. 09:59
  Franchise-tréningünk helyszínéül a SunGarden Hotelt választottuk. Most már látjuk, hogy nagyon jó döntés volt. A személyzet pozitív hozzáállása, segítőkészsége példaértékű. Nem csak az ott tartózkodásunk alatt, de a rendezvény előkészítése során is rugalmasságot és segítőkészséget tapasztaltunk. Az ételválaszték bőséges volt, és ami még fontosabb: nagyon ízletes. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. - Köszönjük!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-10-04 21:12:24
  Köszönjük a kedves és elismerő szavakat! Reméljük, a jövőben is lesz lehetőségünk az együttműködésre!
 • Solymosiné Bea
  2017. 07. 01. 12:35
  5 napot töltöttünk a szállodában családilag, 2 gyermekkel. Nagyon jól éreztük magunkat. . Rendkívül kedves, segítőkész a személyzet. Igazán változatos és ízletes az ételválaszték. Közel van a központhoz és a strandhoz, kikötőhöz is. Csak ajánlani tudom! Itt tényleg mindent megtesznek azért, hogy a vendég jól érezze magát. Köszönjük a kellemes nyaralást!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-07-02 23:02:50
  Kedves Bea! Nagyon örülünk, hogy bennünket választottak, mint nyaralásuk helyszíne és annak pedig még jobban kellemesen telt pihenésük. Reméljük, a jövőben majd lesz még alkalmuk visszatérni hozzánk. Szeretettel várjuk Önöket! További kellemes nyarat! SunGarden Hotel Csapata
 • Gönczi Gábor
  2017. 06. 04. 15:23
  Három éjszakát töltöttünk el a szállodában. Nagyon jó szállás. A szoba tágas és tiszta. Az ételek választéka és minősége kiemelkedő. Sehol nem ettem még ilyen változatos és egytől egyig ízletes ételeket. A személyzet, különös képen a pincérek nagyon udvariasak, tisztelettudóak. Ritkán lát már ilyet az ember, remélem sokáig megbecsülik őket. Ha a wellness részlege nagyobb lenne, tökéletes szálloda lenne, de ár érték arányban így is tökéletes választás.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-06-05 23:44:59
  Kedves Gábor, köszönjük szépen a kedves szavakat. Örülünk, hogy meg voltak elégedve szolgáltatásainkkal és legfőképpen annak, hogy valóban kipihenten és jó élményekkel távoztak szállodánkból és Siófokról. Ha tehetik, látogassanak meg bennünket máskor is! További kellemes nyarat kívánunk! SunGarden Hotel Csapata
 • Erdei Árva Krisztina
  2017. 04. 25. 22:48
  Csak ajánlani tudom! A szállodai alkalmazottak, nagyon kedvesek, segítőkészek és nagyon figyelmesek. Gyönyörű tiszta az egész épület! A reggelik, és vacsorák bőséges választékkal rendelkeznek, és nagyon ízletesek! Nagyon kellemes 2 napot töltöttünk itt.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-04-27 11:14:20
  Kedves Krisztina! Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket! Üdvözlettel: A Hotel SunGarden Csapata
 • Jánosi János
  2017. 03. 05. 20:22
  Aki még nem volt ebben a szállodában, az AZONNAL foglaljon le egy vagy két szobát!!!! A barátainkkal már másodjára voltunk és egy szóval leírom: SZUPER !!

  sorolom: udvariasság, figyelmesség,tisztaság,remek ételek(még ebédre is) itt a vendég tényleg VENDÉGNEK érzi magát. Köszönjük Önöknek a kellemesen eltöltött három napot. Jó egészséget kívánunk az egész CSAPATNAK!!!

  Jánosiék 411 szoba.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-03-10 15:51:48
  Kedves János! Köszönjük kedves szavait, örülünk, hogy ismételten jól érezték magukat szállodánkban, a jövőben is ugyanilyen szeretettel várjuk majd Önöket! További kellemes tavaszi napokat! Hotel SunGarden Csapata
 • Szeki
  2017. 01. 28. 10:52
  Tisztaság, kedvesség. Finom ételek és bőséges választási lehetőség. Külön dicséret a leveseknek. A vezetőség büszke lehet a munkatársaira. Emelem "kalapom" előttük. Nagyon jól éreztük magunat, csak így tovább!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-01-29 15:40:39
  Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megosztotta velünk nálunk szerzett tapasztalatait! Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és reméljük, hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket. További kellemes téli napokat kívánunk! SunGarden Hotel Csapata
 • br.AA
  2017. 01. 24. 08:23
  Kellemes hétvégét töltöttünk a szállodában. A SZEMÉLYZET SEGÍTŐKÉSZ, MOSOLYGÓS.

  Az ételek választéka megfelelő, de egyik este egy kicsit nem az én ízlésvilágomnak megfelelő, volt. Észrevette az Étteremvezető, és azonnal felajánlotta, hogy készítenek mást: amit kérek.

  KELL ENNÉL TÖBB?!

  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-01-25 20:54:33
  Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megosztotta velünk és leendő vendégeinkkel is pihenésük során szerzett tapasztalataikat. Örülünk, hogy mindennel meg voltak elégedve és jó emlékként marad meg a SunGarden Önökben. Szállodánk munkatársai azért dolgoznak, hogy vendégeink a lehető legtökéletesebben tudjanak kikapcsolódni, jóleső érzés, mikor ezt észreveszik és megbecsülik. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is. További kellemes téli napokat kívánunk: Hotel SunGarden Csapata
 • Lisziné Hunyadi Hajnalka
  2016. 11. 06. 21:14
  Fantasztikus hétvégét töltöttünk a szállodában.Szuper,kedves,mosolygós volt a személyzet.Nagyon kellemes légkörben pihenhettünk. Hamarosan vissza térünk. Köszönjük szépen !
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2016-11-08 00:02:54
  Kedves Hajnalka! Örömmel tölt el bennünket mindig, mikor vendégeink a visszatérés gondolatával távoznak tőlünk. A jövőben is ugyanilyen vendégszeretettel várjuk vissza Önöket. Üdvözlettel: SunGarden Hotel Csapata
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés