SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Molnár Gáborné
  2015. 06. 23. 11:15
  Június második hétvégéjét töltöttük a szállodában, nem sokkal a nyitás után. Korábban gyakran megfordultunk a szállodában még a Vértes idején, mint ahogy akkor is, most is nagyon jól éreztük magunkat. Kedves volt mindenki, finom volt minden étel, amit a büféasztalról megkóstoltunk, de ami a legjobban most is feltöltött bennünket, az a mérhetetlen nyugalom, ami a környezetet, a kertet illeti. Szerencsénkre szép idő volt, így az újabb kellemes emlékeken kívül szép színt is hoztunk haza. Ősszel is tervezünk majd egy újabb pár nap pihenést a hotelben.
  Köszönjük.
 • Halmai Géza
  2015. 06. 17. 16:54
  Június 18-án, mindössze csak egy éjszakát töltöttünk a szállodában, átutazóban a tengerpart felé, de elutazáskor gyorsan foglaltunk is júliusra egy hétvégét, mert nagyon jól éreztük magunkat és kettesben is szeretnénk majd visszajönni. Tetszett a szálloda elhelyezkedése, hogy közel van hozzá minden, de mégsem zajos, forgalmas. Kedves volt a személyzet minden tagja, a bárban pedig sokáig el tudtunk beszélgetni esténként egy jó koktél mellett. Időnk a wellnesst kipróbálni sajnos nem sok volt, csak a gyerekek voltak egyszer pancsolni, de majd júliusban, illetve a fitness terem is nagyon vonzó volt, jól felszerelt.
 • Berendi Klaudia
  2015. 06. 09. 20:36
  Eleinte kicsit vonakodva foglaltunk a szállodába, mert bár már korábban többször voltunk, nem tudtuk, hogy az új név és az új vezetőség mennyiben változtatott rajta. De a csalódás nagyon pozitív volt, minden tökéletesen sikerült a 3 éjszaka alatt, amit a SunGarden-ben töltöttünk. Most először vittünk magunkkal nyaralni a 2 éves lányunkat, aki nagyon megszerette a szállodát, a játszótérről szinte alig lehetett elvontatni, majd utána ugyanez következett a wellness-ből. Jókat ettünk, nagyokat aludtunk, és a hatalmas séták sem maradtak el. Esténként, míg a lányunk bírta, sétáltunk a parton és a Petőfi sétányon, az ottani forgatag egyszerűen varázslatos.
  Ha tehetjük, jövünk máskor is.
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés