Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük a siófoki SunGarden Wellness & Conference Hotel****-ben!
Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelte Szállodánkat, és pihenése helyszínéül minket választott. Ezúton szeretnénk kellemes időtöltést kívánni Önnek!
Az alábbiakban Szállodánkról informálódhat és kaphat bővebb tájékoztatást.

A-tól Z-ig

Nemzetközi használatra alkalmas adapter a recepción igényelhető.

Szállodánk közösségi terei akadálymentesítettek, valamint 2 mozgáskorlátozottak számára is alkalmas szobával rendelkezünk. A lobbyban található lépcső mellett mozgáskorlátozott Vendégeink számára lift működik, amelynek működtetéséhez kérjük forduljon recepciós kollégáinkhoz.

Az ágyneműk cseréje 3 éjszakánként történik. Amennyiben ezenkívül többször is szeretne ágyneműcserét kérni, kérjük jelezze a recepción.

Gyermekágyat térítésmentesen bocsájtunk rendelkezésükre. Igény esetén kérjük forduljon a recepcióhoz.

Szállodánk földszintjén található bár naponta 7:00-22:00 között várja Vendégeit.

Cipőtisztításra a lobbyban található cipőtisztítógép áll rendelkezésére, illetve a szobai szekrényben cipőtisztító készlet található.

Recepciósaink készséggel állnak rendelkezésére a csomagok szállításában.

Csomagok megőrzésére a földszinti csomagszobában van lehetőség, kérje recepciós kollégáink segítségét.

Szállodánk nem dohányzó, ezért kérjük, hogy Ön se gyújtson rá a szálloda belső tereiben, szobáiban és a szobák erkélyein. Felhívjuk figyelmét, hogy a dohányzás beindíthatja a tűzjelző rendszert. Dohányzás esetén egy éjszaka felárat számolunk fel. Dohányozni csak az erre a célra kijelölt helyeken lehetséges.

Sérülés esetén kollégáink segítenek az ellátásban, valamint elsősegély dobozok a wellness, illetve szállodai recepción találhatóak.

Elutazás napján 11:00 óráig áll a szoba a rendelkezésére. Amennyiben későbbi időpontban szeretne elutazni, kérjük mindenképpen jelezze a szálloda recepcióján, melyet a foglaltság függvényében, felár ellenében tudunk biztosítani.

Esernyőt a recepción tud igényelni, amit kérünk visszaérkezést követően leadni.

Amennyiben Ön ébresztést szeretne, telefonos ébresztést igényelhet a recepción.

Kis és nagy vendégeinknek egyaránt, felhőtlen szórakozás áll rendelkezésükre: darts, ping-pong, xbox, társasjátékok, melyhez a szükséges eszközöket a recepción igényelheti. Szállodánk kertjében petanque pálya áll Vendégeink rendelkezésére, melyhez szükséges eszközöket a recepción igényelheti térítésmentesen.

Szállodánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kedves Vendégünk étkezési igényét kielégítse, ezért amennyiben bármilyen speciális étkezést igényel, kérje éttermi kollégáink segítségét, vagy jelezze a recepción.

Szállodánk Liliom étterme minden nap 7:00 és 21:00 óra között várja szolgáltatásaival Vendégeit. Reggeli 7:00 és 10:00 között, a’la carte étkezés 12:00 és 15:00 között, vacsora 18:00 és 21:00 között vehető igénybe.

Fénymásolásra, nyomtatásra a szállodai recepción van lehetőség térítés ellenében.

A szálloda kertjében található fittness park különböző szabadtéri fitnesz eszközökkel felszerelt, amelyek saját felelősségre vehetők igénybe.

Készpénz, MasterCard, Cirrus Maestro, Visa, SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H)

Felnőtt vendégeink részére fürdőköntöst készítünk be a szobai szekrénybe, melynek használata díjtalan.

Hétköznapokon térítés ellenében igényelhető. Szolgáltatásunk részleteiről kérjük érdeklődjön a recepción.

Szállodánk földszintjén játszószoba és külön pelenkázó helyiség, valamint szállodánk kertjében játszóhajó található. Gyermeke részére pótágyat, utazó babaágyat, babakádat, WC szűkítőt, fellépőt és vízforralót tudunk bekészíteni a szobába. Ételmelegítési lehetőségről érdeklődjön kollégáinknál a recepción, vagy az étteremben.

Minden fürdőszobánk hajszárítóval felszerelt.

Szállodánk állatbarát szálloda és háziállatokat (kizárólag kutyákat) az erre kijelölt szobákba, korlátozott számban tud fogadni, térítés ellenében. Kis kedvencének etető és itatótálat, valamint kényelmes fekvőhelyet biztosítunk a szobában. A háziállat okozta esetleges károkért a Vendég felelősséget vállal. A Szálloda éttermébe, valamint a wellness részlegre a kisállat nem vihető be.

Vezeték nélküli internet a szálloda teljes területén ingyenesen elérhető. WIFI jelszó a szobakártyán található, vagy kérje kollégáink segítségét a recepción.

Kérjük forduljon a recepcióhoz, munkatársaink készséggel állnak segítségére.

Programajánló szórólapok, térképek, menetrendek, aktuális wellness és éttermi ajánlatok a recepción kihelyezve találhatóak.

A szobában található, amennyiben ezen kívül még másra is szüksége lenne, kérjük kérje recepciós kollégáink segítségét.

A szálloda földszintjén található gyerekjátszó szoba egész nap várja „kis” Vendégeit.

A szálloda kertjében kültéri játszótér található, amely saját felelősségre használható.

Szállodánk 250 fő befogadására alkalmas konferenciaterme, szekciótermei és kültéri rendezvényhelyszíne ideális lehetőséget kínálnak a belföldi és nemzetközi konferenciák, szakmai találkozók, továbbképzések, kiállítások, termékbemutatók, bálok megrendezésére. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérje recepciós kollégánk segítségét.

Kulcskártyája alkalmas a szobai ajtó, a gépkocsi sorompó, illetve a személyi kapu nyitására. Elvesztés esetén 5 000 Ft felárat számolunk fel.

Minden szoba egyedileg szabályozható, azonban központilag vezérelt klímaberendezéssel rendelkezik. A szobában található fali kezelő segítségével tudja változtatni a hőmérsékletet. Ha Ön ki akarja kapcsolni a szobai légkondicionálást, kérjük, hogy állítsa magasabb hőmérsékletre.
Amennyiben használja a légkondicionáló berendezést, kérjük, hogy a szobai nyílászárókat tartsa csukott állapotban, ellenkező esetben a hűtés automatikusan kikapcsol. Működéssel kapcsolatos kérdés esetén, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

A masszázsokkal kapcsolatos tájékoztatás és időpont egyeztetés a wellness recepción történik. Kérje kollégáink segítségét.

Wellness világunk hangulatos beltéri élmény medencével, pezsgőfürdővel, gyermekpancsolóval, valamint kültéri napozómedencével (szezonális) várja Vendégeit.

Minden szobában található minibár, melynek feltöltése naponta történik, a fogyasztást kollégáink a szobaszámlára terhelik.

Igény esetén kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz vagy a recepción kollégáinkhoz. Az árlista és a mosatási zsák a szekrényben található. (Amennyiben a leadás még 9:00 óra előtt történik, a textíliák aznap elkészülnek, kivéve hétvégén.)

Amennyiben a szobájában műszaki problémát észlel, kérjük, jelezze a recepción.

A napozóterasz a medencetérből megközelíthető.

Kérjük, érdeklődjön a recepción kollégáinknál.

Térítés ellenében a recepción igényelhető.

Szállodánk zárt udvarában, térítés ellenében vehető igénybe.

Amennyiben további párnára, vagy takaróra lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz. Különböző párnák szolgálják Vendégeink kényelmét: Atka-stop, viral-stop vagy tollpárnát tudunk biztosítani.

Az előre programozott rádiók listáját megtalálja a hotel tv menüpontjaiban.

A szoba ára tartalmazza a reggelit, amely a szálloda éttermében 07:00-10:00 óra között vehető igénybe. Kérésre az Ön reggelijét a szobájában szolgáljuk fel, szervízdíj ellenében. Reggeli igényét előző este 20 óráig kérjük leadni a recepción.

Korai elutazás esetén kérésre reggeli helyett hidegcsomag igényelhető. Igényét kérjük, az elutazást megelőző napon 20 óráig recepción jelezze.

Napi 24 órában áll Vendégeink rendelkezésére. A recepció a szobai telefonról az 5-ös melléken érhető el.

Igényét kérjük, a recepciónkon személyesen jelezze.

A wellness részlegen használatos szaunalepedő a wellness recepción igényelhető.

Szauna világunk, finn-, infra- és bioszaunával, gőzkabinnal segíti a felfrissülést és az ellazulást.

A szoba szekrényében használati útmutatóval ellátott széf található. A recepción található központi széf díjmentesen vehető igénybe. A központi széfen kívül elhelyezett értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.

További ülőalkalmatosság igénylése esetén, kérjük forduljon a recepcióhoz.

Naponta 6:00-22:00 óra között vehető igénybe, térítés ellenében. 11 óráig a reggeli választékból igényelhető, ezt követően LILIOM éttermünk a’ la carte étlapján szereplő Garden Food és saláta ételekből választhat, melyet a Hotel TV menüpontjában talál.

A napi takarítást 09:00-16:00 óra között végezzük. Amennyiben Ön nem kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló, kilincsre akasztható kártyát.

Amennyiben Ön elvesztett valamit, kérjük, érdeklődjön a recepción.

A szálloda recepcióján rendelhető.

A szálloda recepcióján rendelhető térítés ellenében.

A szobában elhelyezett telefonról a recepciót a 5-ös szám hívásával éri el. Kimenő hívás a szobai telefonon lehetséges, térítés ellenében, kérjük előtte üsse be a 0 gombot.

Kérjük, forduljon a recepcióhoz!

Az előre programozott magyar és nemzetközi csatornák listáját megtalálja a Hotel TV menüpontjában. A Hotel TV-ben minden szállodánkkal kapcsolatos információ megtalálható.

A szálloda recepcióján térítés ellenében kérhető borotva, tusfürdő, fogkefe, fogkrém.

Amennyiben használni szeretné ezt a szolgáltatásunkat, kérjük érdeklődjön a recepción.

Legyen Ön is törzsvendégünk! A részletekről érdeklődjön a recepción vagy kattintson az alábbi linkre: 

https://hotelsungarden.hu/loyalty-program

Személyenként egy kis törölköző és egy nagy törölköző kerül bekészítésre a szobába. Cseréjére a napi takarításkor kerül sor, abban az esetben, ha a textília földre helyezésével jelzi ez irányú igényét. A wellness részlegben külön biztosítunk törölközőt és szaunalepedőt.

Varrókészlet a szobai bekészítésben található. Amennyiben ruháján nagyobb sérülés keletkezett, kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz vagy jelezze igényét a recepción.

A szobában elhelyezett menekülési útvonal szerint.

A wellness részlegen használatos törölköző, a wellness recepción igényelhető.