SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Állati élmények Siófokon

Főoldal » Hírek, programok » Állati élmények Siófokon

Szereti, ha a pihenése aktívan telik és új élményeket szerezhet? Netán még az állatokat is szereti és a gyerekek is szívesen ismerkednek meg velük? Akkor ezt a programot Önnek találták ki! 

Állati élmények Siófokon

Állati élmények Siófokon

A 2005-ben újonnan épült Lovasudvar Európai uniós előírásoknak megfelelõen készült el. Siófok Budapest felőli oldalán az M7-es autópálya 100-as km-nél, a rádióadó torony elõtt elhaladó Szabadi útról közelíthető meg. A park 30000 négyzetméteren, karámokkal, kerttel, parkolóval és utakkal ellátott területen található, lovak és kisállatok otthona. 

A lovaspark célja

Aki szereti a természetet és a lovakat látogasson el hozzánk, tanuljon meg lovagolni! A lovaglás és ezekkel a csodálatos állatokkal eltöltött idő fantasztikus élmény. Célunk, kezdőknek és haladóknak, kikapcsolódni vágyóknak a lovak és a lovagolás élményének bemutatása és lovasoktatás, a lovazás szerelmeseinek a hobbi, a sportolás, a továbbképzés mellett a szabadidő kellemes eltöltése.

És hogy további állatságokban is részünk legyen...

Kétpúpú tevék, lovak, zebuk, dámszarvasok, lámák, kenguruk, mini-pónik, szamarak, mosó medvék, ormányos medvék, törpe kecskék és birkák, pávák, emuk, papagájok, nyulak és sok más háziállat várja a kisállat barát látogató vendégeket. Tuti, hogy a gyerekek mellett a szülők, nagyszülők is jókedvűen távoznak majd az állatparki séta után.

vissza
SunGarden

8600 Siófok, Batthyány utca 24.

Tel: +36 84 312 422

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés