Állati élmények Siófokon

Szereti, ha a pihenése aktívan telik és új élményeket szerezhet? Netán még az állatokat is szereti és a gyerekek is szívesen ismerkednek velük? Akkor ezt a programot Önnek találták ki! Az élményteli programot nyújtó állatparki séta gyerekek és felnőttek számára egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt.

Bella Állatpark

A 2005-ben újonnan épült Bella Állatpark a Siófok Budapest felőli oldalán az M7-es autópálya 100-as km-nél, a rádióadó torony előtt elhaladó Szabadi útról közelíthető meg. A park 30000 négyzetméteren, karámokkal, kerttel, parkolóval és utakkal ellátott területen található a lovak és a kisállatok otthona. Az Élményparkban a rengeteg érdekes állat mellett a buborékfoci és zorb ball minden korosztály számára, az ugrálóvár pedig gyerekeknek jelenthet aktív kikapcsolódási lehetőséget.

Élménylovaglás vagy tevegelés

Az állatparkban lehetőség van gyerekek és felnőttek számára a pónilovaglás, sétalovaglás és a tevegelés kipróbálására. Hatalmas élmény minden korosztály számára.

És hogy további állatságokban is részünk legyen...

Kétpúpú tevék, lovak, zebuk, dámszarvasok, lámák, kenguruk, mini-pónik, szamarak, mosó medvék, ormányos medvék, törpe kecskék és birkák, pávák, emuk, papagájok, nyulak és sok más háziállat várja a kis és nagy állatbarát vendégeket. Tuti, hogy a gyerekek mellett a szülők, nagyszülők is jókedvűen távoznak majd az állatparki séta után. Töltsön el egy szuper napot Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben, a Bella Állatparkban. Fedezze fel Ön is a park állatainak csodás világát!

Állati élmények Siófokon