Balaton Sound 2023 - A Balaton-part legvonzóbb nyári fesztiválja

2023. június 28. - Július 1. között tizenhatodik alkalommal tölti tele Zamárdi szabadstrandját a Balaton Sound bulifolyama. Balaton Sound 2023 - a Balaton legnagyobb nyári, zenei fesztiválja

Az idei évben június 28. és július 1. között kerül megrendezésre a Balaton Sound, a Balaton déli partjának zenei fesztiválja, a Siófoktól mindössze 4 kilométerre elhelyezkedő Zamárdiban.

Újra színvonalas felhozatal a Soundon

Egyre erősebb a Sound felhozatala, ami persze nem újdonság, hisz évről-évre az elektronikus tánczene legnagyobb bulifelelősei adják egymásnak a porondot.

Már tucatnyi fellépő csatlakozott a Balaton Sound nemzetközi sztárkínálatához.

Az idei fesztivál fellépői között lesz: 

A világ legjobbjait soroló DJ Mag Top 100 lista legelőkelőbb helyeiről is érkeznek fellépők a Soundra: az első nevek közt szerepel a trance gyökerekkel rendelkező Armin van Buuren, és szintén a legnépszerűbb dj-k közé tartozik Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR és a Vini Vici is. Eljön Zamárdiba Robert Etheridge, azaz Dimension, az egyik legkülönlegesebb brit elektronikus zenei előadó, akit a tánczene új hullámának különleges szereplőjeként emlegetnek, miután első kislemezét követően gyorsan nevet szerzett magának a drum&bass színtéren.

Hosszú kihagyás után indul turnéra és jön a Soundra is Hardwell, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb dj-producere. Érkezik Joel Corry brit dj, producer és televíziós személyiség, az MTV Being Joel Corry című digitális sorozatának sztárja, aki legnagyobb slágereit hozza el a Balatonra. Szintén elfogadta a Sound meghívását Kungs, a francia dj és zenei producer, aki az ausztrál funk trió, a Cookin’ on 3 Burners dalának feldolgozásával robbant be a köztudatba. Fellép továbbá az Ofenbach, a Párizsból induló dance-pop duó, amelynek teltházas partik és nagy fesztiválfellépések jelzik útját.

A fellépők listája folyamatosan bővül….

Forrás:likebalaton.hu

Balaton Sound 2023 - A Balaton-part legvonzóbb nyári fesztiválja