SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Beauty feltöltődés Sungarden módra

Arcunk- és testünk ápolása, bőrünk fiatalságának megőrzése és szervezetünk védelme mindannyiunkat kihívások elé állít nap mint nap. Mit szólna hozzá, ha ezeket a feladatokat mi átvállalnánk öntől és a testi-lelki feltöltődés elérése érdekében kényeztető arckezelésekben vagy épp egy különleges iszappakolás élményében részesítenénk? Az azonnali eredmény garantáltan látható lesz!

Választható kezelések és hatásaik

Hidratáló arckezelés

A hidratáló kezelés legfontosabb célja a vízhiány pótlása, valamint a sejtek vízmegtartó kapacitásának növelése. Mint az Óceán vize, oly sok vizet képes pótolni a különleges hidratáló program, mely azok számára nyújt segítséget, akik gyakran szenvednek a dehidratált bőr tipikus tüneteitől, mint bőrviszketés, pikkelyesedés, szárazság, fakó tónus, bőrhámlás és piros foltok.

Időtartam: 40 perc
Ár: 6 900 Ft / kezelés

Ránctalanító arckezelés

A kozmetikai arckezelések nemcsak akkor szükségesek, ha problémás a bőrünk, vagy ha táskás a szemünk, esetleg szarkalábak jelentek meg. Mivel az otthoni bőrápolással szemben a kozmetika lényegesen nagyobb koncentrációban képes hatóanyagokat a bőrbe vinni, sokkal gyorsabb és látványosabb eredményeket érhetünk el a problémák kezelésénél, vagy az arc üdeségének visszanyerésében is.

Időtartam: 40 perc
Ár: 6 900 Ft / kezelés

 

Különleges ajánlatok


SunGarden

8600 Siófok, Batthyány utca 24.

Tel: +36 84 312 422

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés