SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Beauty feltöltődés Sungarden módra

Arcunk- és testünk ápolása, bőrünk fiatalságának megőrzése és szervezetünk védelme mindannyiunkat kihívások elé állít nap mint nap. Mit szólna hozzá, ha ezeket a feladatokat mi átvállalnánk öntől és a testi-lelki feltöltődés elérése érdekében kényeztető arckezelésekben vagy épp egy különleges iszappakolás élményében részesítenénk? Az azonnali eredmény garantáltan látható lesz!

Választható kezelések és hatásaik

Arany arckezelés

A több ezer éves múltra visszatekintő aranykezelés már Kleopátra szépítő rituáléjának is alkotóeleme volt. Mivel az arany háromszor annyi vizet képes megkötni, mint más egyéb hatóanyagok, így lehetséges, hogy már az első kezelés után is szemmel látható eredményt érhetünk el; bőrünk fényesebbé, hidratáltabbá, feltöltöttebbé válik.

Időtartam: 40 perc
Ár: 7 900 Ft / kezelés

Hidratáló arckezelés

A hidratáló kezelés legfontosabb célja a vízhiány pótlása, valamint a sejtek vízmegtartó kapacitásának növelése. Mint az Óceán vize, oly sok vizet képes pótolni a különleges hidratáló program, mely azok számára nyújt segítséget, akik gyakran szenvednek a dehidratált bőr tipikus tüneteitől, mint bőrviszketés, pikkelyesedés, szárazság, fakó tónus, bőrhámlás és piros foltok.

Időtartam: 40 perc
Ár: 6 900 Ft / kezelés

Ránctalanító arckezelés

A kozmetikai arckezelések nemcsak akkor szükségesek, ha problémás a bőrünk, vagy ha táskás a szemünk, esetleg szarkalábak jelentek meg. Mivel az otthoni bőrápolással szemben a kozmetika lényegesen nagyobb koncentrációban képes hatóanyagokat a bőrbe vinni, sokkal gyorsabb és látványosabb eredményeket érhetünk el a problémák kezelésénél, vagy az arc üdeségének visszanyerésében is.

Időtartam: 40 perc
Ár: 6 900 Ft / kezelés

Iszappakolás

Az iszappakolás hatására értágulat jön létre, melynek anyagcsere-fokozó és fájdalomcsillapító hatása van, továbbá erősíti a szervezet immunfolyamatait is. Képes fokozni a vérkeringést, pótolni a hiányzó ásványi anyagokat és visszaadni a bőr fiatalos rugalmasságát, valamint fényét. Főként idült mozgásszervi betegségek kezelésére, kopásos és meszesedéses kórformákra, gyulladásos megbetegedésekre használják, de sportsérülésekre is alkalmas, valamint szépítészeti hatása is jelentős. A kezelést követően enyhülnek az ízületi duzzanatok, az izomfeszülés, mindemellett pedig jobb tápanyagellátáshoz jutnak a porcok, a kötőszövetek és a porckorongok is. 

Időtartam: 25 perc
Ár: testrészenként (váll, térd, boka és derék) 3 900 Ft

 

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés