Főoldal / Mindig frissen / Biztonságos vendégfogadás, szállodai protokoll a vadiúj SunGardenben

Biztonságos vendégfogadás, szállodai protokoll a vadiúj SunGardenben

Szállodai protokoll, hatályos jogszabályok

Kedves Vendégeink!

A 2021. április 26-án megjelent 194/2021. kormányrendelet értelmében (annak módosításáig vagy visszavonásáig) szállodánkban a vendégfogadás a jogszabályok betartása alapján, az alábbiak szerint történhet.

  • Szállodánkat a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiak látogathatják, valamin üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők védettségi igazolvány nélkül is, DE esetükben kötelező a maszk használata a szálloda egész területén, illetve a wellness, fitness részleget ezen vendégeink nem látogathatják (kivétel, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal). Az étteremben, a kávézóban és a teraszon fogyasztás közben a maszkviselés számukra sem kötelező.
  • Érkezéskor a recepciós munkatársunk a jogszabály értelmében köteles ellenőrizni a védettségi igazolványt, valamint általa egy, a személyazonosság igazolására szolgáló okmány is elkérhető. A védettségi igazolvány adatai nem rögzíthetők, az igazolvány nem fénymásolható. Az igazolvány ellenőrzésének megtagadása esetén a foglalás érvénytelenné válik, a lefoglalt szobát nem áll módunkban biztosítani.
  • Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink nem kötelesek maszkot viselni a szálloda területén.

Kérjük Önöket, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett a lefoglalt pihenésükre kizárólag akkor induljanak el, amennyiben rendelkeznek a szükséges dokumentumokkal.

Biztonságos vendégfogadás, extra odafigyelés

Fontosnak tartjuk, hogy tudják, felelősségteljesen, valamint minden szabály és ajánlás betartásával, felkészülve várjuk Önöket.

  • Szobáinkat, közösségi tereinket, a liftet a megszokott ütemhez képest több alkalommal takarítjuk és fertőtlenítjük, ami vonatkozik konyhai és éttermi eszközeinkre, székek karfáira, támláira, recepciós és bárpultokra, bútorainkra, büféasztalunkra, ajtókra, kilincsekre.
  • Konyhánkban munkatársaink számára kötelezővé tettük a maszk és a gumikesztyű használatát.
  • Minden területen megoldható, hogy vendégeink minimum másfél méteres távolságban legyenek egymástól.
  • A személyzet megfelelő felkészítést kapott a higiéniai előírások fokozott betartására, melyet folyamatosan ellenőrzünk. Munkatársaink egészségi állapotát figyelemmel kísérjük. Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező munkatársaink kizárólag maszkban tartózkodnak a szálloda egész területén.

Továbbra is a megszokott vendégszeretettel, megújult élményekkel várjuk Önöket szállodánkban.

Tegyünk róla együtt, hogy a SunGarden wellness pihenés valódi kikapcsolódás legyen minden pillanatában!

SunGarden Csapat

Biztonságos vendégfogadás, szállodai protokoll a vadiúj SunGardenben