Céges csapatépítés, programok

Ínyenc élmények a szabad ég alatt

Balaton parti céges (vagy akár baráti) összeröffenés ízletes falatok társaságában

A tavasz beköszöntével mindenki a szabadba vágyik, elérkeznek azok a pillanatok, amikor már szűk lesz a ház, a lakás, szűkösnek és levegőtlennek tűnnek az irodák és a sok szürke téli nap után mindenki vágyódik a friss levegőre, a szabadtéri programokra. S mivel enni is szeretünk, így mindenki szívesen köti össze a friss levegőt egy pár ínycsiklandó falattal, s ha ez a kettő dolog még egy jó csapattal is párosul, az lesz ám az igazi ütős program!

Céges összekovácsoló partik, meetingek nem a megszokott módon

Miért is kellene mindig a megbeszéléseket irodákban ülve, jegyzetelve, kivetítővel együtt megtartani, mikor a legjobb ötletek mindig a nem várt pillanatokban érkeznek? Néha kell egy kis változatosság, hogy a munkatársak új erőre kapjanak, jöjjenek az új ötletek, szülessenek új tervek…

Mai zaklatott világunkban, egyre több vállalat, cég menekül a természetbe, stresszmentes környezetbe, hogy munkatársai egy céges kirándulás keretében kikapcsolódjanak, vagy egy tréning keretében még jobban összekovácsolódjanak. Szállodánk és a Balaton partja kitűnő helyszínt biztosítanak outdoor csapatépítőkhöz, és jó hangulatú kirándulásokhoz egyaránt.

Lássuk csak, mire is gondolunk, milyen programlehetőségeket kínálunk ahhoz, hogy cégük sikeréhez mi is hozzá tudjunk járulni egy kicsit:

  • Bográcsozás (gulyás) házi pogácsával,
  • báránysütés (tavasszal ajánljuk),
  • malacsütés,
  • grillezés (csirke, karaj, illetve grill zöldségek).

A kínálat valóban csábító, ugye?

  • A program a SunGarden platánfák által körülölelt kertjében kerül megrendezésre minimum 20, maximum 50 fő részvételével.
  • Az ízletes falatok mellé hangulatos élő zene (harmonikás) és korlátlan italfogyasztás is rendelhető, hogy a kikapcsolódás valóban teljes legyen.
  • A program időtartama 3-5 óra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel a kapcsolatot corporate sales manager kolléganőnkkel az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Győri Judit
szállodaigazgató
Tel.: +36 84 312 422
Mobil: +36 30 267 7845
E-mail:judit.gyori@hotelsungarden.hu

MICE bemutatónkat rövid, képes formában az alábbi gombra kattintva megtekintheti:

SunGarden Business Time

Rendezvény
Ajánlatkérés

Ellátás/Catering: