SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Mitől más a Sungarden, mint a többi szálloda?

A válasz egyszerű, szállodánk elnyerte a minősített családbarát minősítést. A védjegyrendszer alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára. Fontos, hogy szállodánk a család egészében gondolkodik. Mi arra törekszünk, hogy a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Tehát azon túl, hogy a kisgyerekesek számára biztosítjuk az otthon kényelmét, a mindennapi élethez szükséges felszereléseket, gondoskodnunk kell megfelelő időtöltésről a nagyobbaknak is. És mindez kiegészül olyan programokkal, amelyeken a családtagok közösen is részt tudnak venni.

Egy csokorba összegyűjtöttük, pontosan mire is gondoltunk mi!

Csecsemőkkel, kisgyermekkel utazóknak fontos, hogy ne kelljen bepakolnia a fél háztartást, ne szenvedjenek hiányt a babák, gyerekek ellátásához szükséges eszközökben. Ha nálunk pihennek, nyugodtan otthon maradhat a babakád, a babaágy, az etetőszék, a bili, a vécéülőke, fellépő.

Szállodánk figyelembe veszi a gyerekek ízlését az étkezéseknél. Mikrohullámú sütő, vízforraló, az étkezési időszakokon kívül is rendelkezésre áll bébiétel melegítésre, elkészítésére. Az étteremben lehetőség van gyerekmenü választására is. Igény szerint babaszéket is tudunk biztosítani.

A gyermekek szórakoztatása számunkra is kulcsfontosságú. Minden korosztály számára fontos a zárt kert, ahol szabadon lehet szaladgálni, a játszótér, ahol önfeledten lehet játszani. Szállodánk gyönyörű, árnyékos parkjában, a balatoni friss levegőn lehetőség van kellemes sétákra, kinti játszótér használatára. Ezen kívül különböző gyermekprogramok színesítik az apróságok és a nagyobb gyermekek napjait.

Kaméleon gyereksarok – ünnepi időszakokban kreatív családi foglalkozások, bábelőadások, különböző társasjátékok (Hotel, Monopoly Empire, Cluedo, Élve fogd el, Dixit, Ludo, Quiz 1000 ) ill. francia és magyar kártya kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

SunGarden PlayHouse a játéktér, ahol a felnőttek is újra gyereknek érezhetik magukat.
Ingyenesen igénybe vehető játék lehetőségek: Ping-pong, Léghoki, Darts illetve csocso

Egy biztos, egy kisgyerek a víz közelben érzi magát igazán elemében. Szállodánkban a felüdülni vágyó vendégeket egy 8 méteres, 1,40 méter mély kör alakú beltéri medence várja, mely a fürdőzés kellemes élményét biztosítja. Igény esetén karúszó, úszógumi és úszódeszka bérlésére is van lehetőség szállodánkban.

Szállodánk közelében található a Kálmán Imre Kulturális Központ, Siófok kulturális eseményeinek fő helyszíne. A kulturális központban egész évben színházi előadások, operett-előadások, folklórműsorok, könnyű- és komolyzenei koncertek, táncszínházi előadások, irodalmi estek, családi programok, kézműves foglalkozások és szakkörök, közösségi és közművelődési rendezvények, ismeretterjesztő előadások és konferenciák, valamint fotó-, ipar- és képzőművészeti kiállítások kerülnek megrendezésre.

És végül, de nem utolsó sorban nagyon fontos a gyerekek biztonsága. Egy izgő-mozgó gyermeknél sajnos előfordulnak váratlan események, a lépcsők, a kert, parkoló, mind egy-egy baleset okai lehetnek - ezekből adódó balesetek lehetőségét minimalizálni kell. Erre törekszünk mi is, de ha mégis baleset adódna a közelben Kórház, orvosi rendelő és gyógyszertár is elérhető. Mindkettő gyalogosan 24 perc, autóval mindössze 6 perc alatt elérhető

Siófok Kórház Rendelőintézet

8600 Siófok, Semmelweis utca 1

Telefon:+36/84 501-700

https://www.siokorhaz.hu/

Borostyán Patika

Siófok Kórház Rendelőintézet

8600 Siófok, Semmelweis utca 1 Főépület, aula

Telefon:+36/84 501-703

 

Kellemes környezetben várjuk kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Különleges ajánlatok


SunGarden

8600 Siófok, Batthyány utca 24.

Tel: +36 84 312 422

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés