E-Bringa, ha egyedülálló élményt keres!

A túrázás egy e-mtb nyergében felejthetetlen élményt nyújt fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha belevágnak egy felejthetetlen e-bike túrába. 

E-Bringa, a természetben önfeledten eltöltött idő élménye

Időről-időre a passzív kikapcsolódás mellett egyre inkább felértékelődik az aktív pihenés, azaz a sportolással összekötött élményszerzés szerepe. Szállodánk a szórakoztató programok mellett évről évre egyre több aktív kikapcsolódási lehetőséget és sportélményt kínál vendégei részére évszaktól függetlenül földön, vízen és levegőben egyaránt. Amint a kellemesebb tavaszi időjárás lehetővé teszi, hogy kiszabaduljunk a négy fal közül, érdemes körbenézni, mi mindent lehet csinálni kedvenc Balaton-parti városunkban és környékén. Egyik ilyen szuper sportolási lehetőség a vezetett e-mtb túra, ami a természetben eltöltött aktív kikapcsolódás élményét nyújtja a résztvevők számára.

PATTANJon E-bringára!

Vezetett e-mtb túrák a bringanatura szervezésében a Balaton déli partján a víztől eltávolodva, Somogy megye dombjain. A kiscsoportos túrák terepen és aszfalton haladnak. Elkerülik a jól ismert parti bringautat, az épített környezetet, és bővelkednek a legtöbbek számára ismeretlen kilátópontokban, látványosságokban. A bringanatura e-mtb-ot, bukósisakot és túravezetést is biztosít. A programok már 2 főtől is elindulnak, első sorban hétköznapokon. Részvétel 140 cm felett lehetséges.

Túráink

Név Táv (km) Szint (m) Láncszem Ár (Ft) Időtartam (h) Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Sunny Nyim 42 400 1 16000 4 15:00 09:00/15:00 09:00/15:00 09:00/15:00 8:00
Sunny Kőhegy 42 400 1 16000 4 15:00 09:00/15:00 09:00/15:00 09:00/15:00 8:00

A túrán való részvételhez előzetes időpont egyeztetés és foglalás szükséges!

Sunny Nyim

Cinege-forrás, Flóra-hegy és egy betyár emlékfái

A parton indulunk, majd délnek vesszük az irányt és Törekin keresztül érjük el a Cinege-pihenőt, ahonnan továbbra is délnek tartva fölkapaszkodunk a Flóra-hegyre. Innen már szinte messziről látszik a Balcsi. Utunkat rendületlenül folytatjuk déli irányban, és Nyim előtt a híres betyár, Patkó Bandi fáit keressük föl. Nyimnél fordulunk vissza észak felé és Ságváron és Balatonkilitin keresztül érkezünk vissza a Sungardenbe.

Sunny Kőhegy

A Tihanyi-félsziget több nézőpontból és somogyi erdők

Töreki irányában kezdünk távolodni a parttól, és máris újabb tavakba botlunk, amelyeket a madármegfigyelő toronyból vethetünk szemügyre. Balatonendrédre egy újabb tó partján érkezünk, majd egy igazán békés erdészeti aszfaltúton közelítjük első kilátópontunkat, ami a Tihanyi-félszigetre néz. Innen a Római úton érjük el a másodikat Zamárdi Kőhegyén, ahonnan egy kis erdei kerülővel térünk vissza a Sungardenbe.


Fedezze fel két keréken a végtelen élményeket! Ismerje meg a Balaton rejtett, izgalmas oldalát velünk!

E-Bringa, ha egyedülálló élményt keres!