SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Élővíz-bölcső a SunGardenben

Főoldal » Hírek, programok » Élővíz-bölcső a SunGardenben

Nem véletlenül kapta szállodánk a SunGarden nevet, hiszen a csodás környezet, a platánfák árnyéka, a mesés kert és a kicsinyke tó magáért beszél. A kert harmóniája 2017 tavaszán pedig egy élővíz bölcsővel egészült ki.

Élővíz-bölcső a SunGardenben

Élővíz-bölcső - Flowform

Első ránézésre a Flowform egy érdekes formájú csobogó, vagy csobogó-sor, melyben a víz nem össze-vissza és véletlenszerűen, hanem nagyon meghatározott rendben folyik. S hogy mi a célja? 
A Flowform azzal a céllal tervezett műalkotás, hogy a rajta keresztül áramló vízben ritmikus mozgást idézzen elő. A Flowform-módszert 1970-től kezdődően fedezte fel és dolgozta ki John Wilkes.

Flowform - a kert szíve

Az emberi szív összeköti az emberi belsőben és a külső kozmoszban lezajló folyamatokat és azokat egy ritmikus folyamatban egyesíti. A Flowform különleges kialakítása révén lehetővé teszi a víz számára, hogy mozgása közben megnyilatkoztathassa a benne rejlő képességét, hogy ritmust hozzon létre. Így a Flowform képes arra, hogy a víz belső minőségét ebben a ritmikus folyamatban összekösse a kozmosz erőivel és megnyissa a Flowformon keresztül áramló vizet a kozmikus erők számára. 

Az a kert, ahol Flowform működik, valóban az egész környezetének gyűjtő és sugárzó központjává válik.

Ha nálunk jár, pihenése 2017 tavaszától még harmonikusabbá válik élővíz-bölcsőnk segítségével. 

vissza
SunGarden

8600 Siófok, Batthyány utca 24.

Tel: +36 84 312 422

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés