Élővíz-bölcső a SunGardenben

Nem véletlenül kapta szállodánk a SunGarden nevet. A csodás környezet, a platánfák árnyéka, a mesés kert és a kicsinyke tó magáért beszél. A kert harmóniája 2017 tavaszán egy élővíz bölcsővel egészült ki, hogy az ön nálunk töltött pihenése még harmónikusabb legyen.

A felújítás és kert szépítés után a kerti tavunk kis lakóival és az élővíz bölcsővel együtt természetesen megmaradt, de a környezet még zöldebbé és látványosabbá vált.

Élővíz-bölcső - Flowform

Első ránézésre a Flowform egy érdekes formájú csobogó, vagy csobogó-sor, melyben a víz nem össze-vissza és véletlenszerűen, hanem nagyon meghatározott rendben folyik. S hogy mi a célja?

A Flowform azzal a céllal tervezett műalkotás, hogy a rajta keresztül áramló vízben ritmikus mozgást idézzen elő. A Flowform-módszert 1970-től kezdődően fedezte fel és dolgozta ki John Wilkes.

Flowform - a kert szíve

Az emberi szív összeköti az emberi belsőben és a külső kozmoszban lezajló folyamatokat és azokat egy ritmikus folyamatban egyesíti. A Flowform különleges kialakítása révén lehetővé teszi a víz számára, hogy mozgása közben megnyilatkoztathassa a benne rejlő képességét, hogy ritmust hozzon létre. Így a Flowform képes arra, hogy a víz belső minőségét ebben a ritmikus folyamatban összekösse a kozmosz erőivel és megnyissa a Flowformon keresztül áramló vizet a kozmikus erők számára.

Az a kert, ahol Flowform működik, valóban az egész környezetének gyűjtő és sugárzó központjává válik.

Ha nálunk jár, pihenése még harmonikusabbá válik élővíz-bölcsőnk segítségével.

Élővíz-bölcső a SunGardenben