SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Ezer lámpás éjszakája

Főoldal » Hírek, programok » Ezer lámpás éjszakája

Siófok városa a gyermeknapi programokat összekötve az eltűnt fiatalokért  tart rendezvényt, amire május 25-én és 26-án Siófok Fő terén várja az érdeklődőket. 

Ezer lámpás éjszakája

Gyermeknap és Ezer lámpás éjszakája

Siófok városa a Gyermeknapi programokat összekötötte az eltűnt fiatalokért, a csellengő gyermekekért való rendezvényével. Az egész napos rendezvény a gyermekekrők és a családokról szól. Az Ezer Lámpás Éjszakája civil kezdeményezést 2011-ben indította el a Nők Együtt Egyesülete azzal a céllal, hogy felhívják a társadalom figyelmét a gyermekeltűnések aggasztó jelenségére. Az egyesület célja, hogy segítséget nyújtson az eltűnt gyermekek minél hatékonyabb felkutatásában és felhívja a figyelmet a preventív intézkedések fontosságára. 

A siófoki rendezvény programja:

2019.május 25-26.
Helyszín: Siófok, Fő tér

Programok: szervezés alatt

A kétnapos rendezvény a gyermekekről és a családról szól. Jótékonysági koncertekkel, gyerekprogramokkal és sztárfellépőkkel várják az érdeklődőket.

Hogy minden gyermek hazataláljon, engedjen fel Ön is egy lufit!

Minden helyszínen egy időben kerül sor arra a látványos figyelemfelhívó akcióra, amikor országszerte összesen 20 000 világító lufit engednek egyszerre a magasba az eltűnt gyerekekért és egyben mutatva a fényt azok számára, akiket hazavárnak.
Ezen időszak alatt kedvezményesen foglalhat szállást a SunGardenben: Nyárváró siófoki kiruccanás
vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés