Fordított ház

Ha nyaralásukat Siófokon töltik, vagy csak szeretnének egy kicsit kikapcsolódni az ország egyik legnépszerűbb üdülővárosában, akkor semmiféleképpen sem hagyhatják ki az egyik legérdekesebb turisztikai attrakciót, a szédületes Fordított házat.

Siófokon 2017 óta látogatható Magyarország első fordított háza, ami a Május 1. utca és a 7-es főút kereszteződésénél áll, szó szerint a feje tetején. Felejthetetlen élményt nyújt minden korosztály számára, főképp azoknak, akik szeretnek játszani a gravitációval.

A ház kétszintes, nem túl nagy, de nagyon vicces és szó szerint bele lehet szédülni a látványba. Van benne konyha, nappali, fürdő, sőt még tűzhelyen hagyott étel is. Az itt eltöltött idő alatt élvezhetik a feje tetejére állított világnak az egyensúly érzékre gyakorolt hatását. Rendkívül szórakoztató fotókat lehet készíteni, de ha valaki szédül és egyensúlyzavarral küzd, az figyeljen erre! A pontos nyitva tartásról érdemes indulás előtt tájékozódni, de általában naponta 10 és 18 óra között látogatható, főszezonban, július 1. és augusztus 31. között pedig 10-től 21 óráig tart nyitva.

Ha Ön is kíváncsi, hogy milyen lehet egy denevér szemszögéből látni a világot, akkor ezt nem hagyhatja ki! Szó szerint, szédületes!

Fordított ház