SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Gasztronómia

A SunGarden Hotel hangulatosan berendezett, fényárban úszó, igény szerint összenyitható vagy szeparálható, egyidejűleg akár 160 - 180 fő befogadására alkalmas Borostyán étterme magyaros és nemzetközi gasztronómiai étel- és italkülönlegességekkel, a környékre, régióra jellemző ízektől egészen a korszerű táplálkozás jegyében készített ételekig terjedő választékkal, reggelente büféasztalos reggelivel, esténként pedig bőséges büfévacsorával, vagy létszámtól függően menüválasztásos vacsorával várja vendégeit.

Főszakácsunk és szakácsaink a frissességet, a minőséget és a teljes körű odafigyelést előtérbe helyezve készítik el a fogásokat minden étkezéshez.

Szállodánk a büféétkezések mellett 2 étlappal várja vendégeit, s kínálja a lehető legszélesebb étel- és italkínálatot az itt-tartózkodás ideje alatt. Míg Snack étlapunk könnyed ételekkel csábítja a valamit harapni vágyókat a nap szinte minden szakában - akár a fürdőzés, szaunázás ideje alatt is a napozóteraszon vagy a kávézó teraszán, addig a'la carte ét- és itallapunk főként a főétkezések ideje alatt nyújt lehetőséget étkezésre. Ebédidőben a snack ajánlatot, vacsoraidőben a büféasztal kínálatot bővítve.

Tekintse meg a'la carte ét- és itallapunk kínálatát!

Előzetes jelzés és igény alapján lehetőséget biztosítunk különböző, egyénre szabott speciális étrendek, diéták összeállítására is.

Rendezvényekre teljes körű vendéglátást biztosítunk, menüválasztásos, büfé- vagy állófogadásos étkezés, koktélparti megrendezése, esetleg ezek kombinációja egyaránt megoldható.

Széles italválasztékkal rendelkező drinkbárunk, kávé- és koktélspecialitásokat kínáló kávézónk, valamint a nyári hónapokban hangulatos koktélteraszunk kényezteti italajánlatával kedves vendégeinket.

S ha már az italokról esett szó, érdemes megtekinteni szállodánk borkínálatát is.

SunGarden Borlap

Különleges ajánlatok


SunGarden

8600 Siófok, Batthyány utca 24.

Tel: +36 84 312 422

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés