SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Ha wellness szálloda, akkor masszázs...

...hiszen egy wellness szálloda alap szolgáltatásai közül szinte elengedhetetlenek a masszázs különféle fajtái. A SunGardenben sincs ez másképp. Masszázs kínálatunk széles körben lefedi az igényeket és résztest, egésztest masszázsokon túl sport-, reflex-, anticellulit- és aromamasszázsokat is kínál vendégeinek.

A masszázs jótékony hatásai

A masszázs a test felületén meghatározott kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre a szervezet válaszreakciója a fizikai gyógyhatás. A masszázs hatásai részben közvetve, részben közvetlenül hatnak jótékonyan az emberi szervezetre.

Manapság a stressz egyre több fizikai panaszt vált ki és sok betegségek fő okozója. Sokan nem tudják kezelni a stressz, de egy masszázs ebben is segíthet. Segít a kellő ellazulásban, a stressz feloldásában. A masszázs ellazítja az izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami nyugodt, tehermentes éjszakát biztosít. Ennek következtében mélyebb és egyenletes lesz a légzés, alacsonyabb lesz a vérnyomás.

A masszázs alkalmazható megelőzés, felfrissülés céljából, de sportolók is előszeretettel veszik igénybe, sőt orvosi (ortopédisi, pszichológiai...) céllal is sokan veszik igénybe. A masszázs rengeteg variációjából mindenki ki tudja választani ai igényei, kedve és egészségi, sőt testi, lelki állapota szerint a megfelelőt.

A masszázs jótékony hatásai - a teljesség igénye nélkül:

A SunGarden masszázs árlistája

A "Remény Érintése" - gyógymasszázs jelleggel 25 perc 4 500 Ft
A "Remény Érintése" - gyógymasszázs jelleggel 50 perc 8 900 Ft
A "Remény Érintése" - gyógymasszázs jelleggel  75 perc 12 500 Ft
A "Remény Érintése" - gyógymasszázs jelleggel 100 perc 16 900 Ft
"Éber Álom" - arc-és fejmasszázs 20 perc 4 500 Ft
"Csakra Csokréta" - spirituális jellegű masszázs 25 perc 4 500 Ft
Svéd masszázs 25 perc 4 500 Ft
Svéd masszázs 50 perc 8 900 Ft
Svéd masszázs 100 perc 16 900 Ft
Kismama masszázs (széken ülve) 25 perc 4 500 Ft
Talpmasszázs 25 perc 4 500 Ft
Talpmasszázs 50 perc 8 900 Ft
Aromaterápiás masszázs (levendula, mango-barack, borsmenta-rozmaring, csokis, kókuszos) 25 perc 4 500 Ft
Aromaterápiás masszázs (levendula, mango-barack, borsmenta-rozmaring, csokis, kókuszos) 50 perc 8 900 Ft
Aromaterápiás masszázs (levendula, mango-barack, borsmenta-rozmaring, csokis, kókuszos)  75 perc 12 500 Ft
Aromaterápiás masszázs (levendula, mango-barack, borsmenta-rozmaring, csokis, kókuszos) 100 perc 16 900 Ft
Lávaköves masszázs 25 perc 4 500 Ft
Lávaköves masszázs 50 perc 8 900 Ft
Lávaköves masszázs 75 perc 12 500 Ft
Lávaköves masszázs 100 perc 16 900 Ft

Masszázsformák és hatásaik

A „Remény Érintése” ©

GYÓGYMASSZÁZS JELLEGŰ. Fájdalmas nyak, váll, derék és egyéb testrészek regenerálása, masszázzsal és energiakezeléssel.

„Éber Álom”

ARC ÉS FEJMASSZÁZS. Nem tartalmaz bonyolult elemeket. A dekoltázs vonalától a fejtetőig történik a masszázs. Az arc a fej és a nyak masszírozásával kiválóan kezelhetjük a fejfájást, a koncentráló képesség csökkenését, a megnövekedett reakcióidőt. A túlzott koncentráció, stressz, rossz tartás miatt a
nyaki izmok és a vállöv görcsössé, merevvé válik. Ezáltal az agy vérellátása romlik. Ily módon kevesebb mennyiségű oxigénben gazdag vér tud eljutni az agyhoz.

„Csakra Csokréta”

SPIRITUÁLIS JELLEGŰ MASSZÁZS. Az energiatest, a fizikai test harmonizálása, csakrák közötti energiaszint kiegyenlítése, energiakezeléssel, lágy, simító masszázsfogásokkal kombinálva. Tökéletesíti az energiatest és a fizikai test közötti harmonikus működést.

Svéd masszázs

LEGELTERJEDTEBB MASSZÁZS FAJTA. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak,
melyek a svéd masszázs fogásait használják. Kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz.

Kismama masszázs

SZÉKEN ÜLVE. Fele idő masszázs a váll és nyak területén, fele idő háton fekve arc és fejmasszázs. A masszázst a vendég saját felelősségére végezteti.

Talpmasszázs

A SZERVRENDSZEREK MŰKÖDÉSI SORRENDJE ALAPJÁN TÖRTÉNIK A TALPMASSZÁZS. A talpon több ezer idegvégződés található. Bizonyos területek, pontok, zónák ingerlésével, masszírozásával ezekre az
idegvégződésekre hatunk, így a hozzájuk tartozó szervekre, idegrendszerre hatást gyakorolhatunk.

Aromaterápiás masszázs

VÁLASZTHATÓ OLAJOK: Levendula, mango-barack, borsmenta-rozmaring, csokis, kókusz.

Lávaköves masszázs

IGAZÁN EGZOTIKUS ÉS KÉNYEZTETŐ MASSZÁZS. A kezelés egy speciális masszázstechnikára épül, a masszázs elemeiben megtalálható az energia központúság az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei. A kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, sima bazaltköveket, és márványköveket használnak. A különböző méretű köveket 50-60 °C-ra melegítik fel. A lávaköves masszázs
egyébként a Shiatsu terápia kozmetikai masszázzsá fejlesztett változata. A lávaköves masszázsnak már maga az élmény mellett számos pozitív hatása van. Javítja a vérkeringést, enyhíti a fájdalmakat,
feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet. Javítja a nyirokkeringést ezáltal gyorsítja az anyagcserét, és segíti a salaktalanítást, méregtelenítést. A szervezet diszharmóniáját
eredményező energia blokkokat feloldja. A masszázs egyöntetűen valódi testi, lelki, szellemi élményt
nyújt, kiváló stresszoldó, életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés