SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Ha wellness szálloda, akkor masszázs...

...hiszen egy wellness szálloda alap szolgáltatásai közül szinte elengedhetetlenek a masszázs különféle fajtái. A SunGardenben sincs ez másképp. Masszázs kínálatunk széles körben lefedi az igényeket és résztest, egésztest masszázsokon túl sport-, reflex-, anticellulit- és aromamasszázsokat is kínál vendégeinek.

A masszázs jótékony hatásai

A masszázs a test felületén meghatározott kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre a szervezet válaszreakciója a fizikai gyógyhatás. A masszázs hatásai részben közvetve, részben közvetlenül hatnak jótékonyan az emberi szervezetre.

Manapság a stressz egyre több fizikai panaszt vált ki és sok betegségek fő okozója. Sokan nem tudják kezelni a stressz, de egy masszázs ebben is segíthet. Segít a kellő ellazulásban, a stressz feloldásában. A masszázs ellazítja az izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami nyugodt, tehermentes éjszakát biztosít. Ennek következtében mélyebb és egyenletes lesz a légzés, alacsonyabb lesz a vérnyomás.

A masszázs alkalmazható megelőzés, felfrissülés céljából, de sportolók is előszeretettel veszik igénybe, sőt orvosi (ortopédisi, pszichológiai...) céllal is sokan veszik igénybe. A masszázs rengeteg variációjából mindenki ki tudja választani ai igényei, kedve és egészségi, sőt testi, lelki állapota szerint a megfelelőt.

A masszázs jótékony hatásai - a teljesség igénye nélkül:

A SunGarden masszázs árlistája

Masszázsfajták 25 perc 50 perc
Svéd masszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Kismama masszázs (széken ülve) 4 500 Ft ---
Talpmasszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Illóolajos aroma masszázs  4 500 Ft 8 900 Ft
Lávaköves masszázs 5 500 Ft 9 900 Ft
Lávakagyló masszázs 5 500 Ft 9 900 Ft
Forró olajos gyertya masszázs 5 900 Ft 11 900 Ft
Csokoládé masszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Mézes masszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Holisztikus masszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Pinda Sweda masszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Ayurvedikus masszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Thai bambusz masszázs 4 500 Ft 8 900 Ft
Hátmasszázs 4 500 Ft ---
Arc- és fejmasszázs 4 500 Ft 8 900 Ft 

Masszázsformák és hatásaik

Svéd masszázs

LEGELTERJEDTEBB MASSZÁZS FAJTA. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak,
melyek a svéd masszázs fogásait használják. Kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz.

Kismama masszázs

SZÉKEN ÜLVE. Fele idő masszázs a váll és nyak területén, fele idő háton fekve arc és fejmasszázs. A masszázst a vendég saját felelősségére végezteti.

Talpmasszázs

A SZERVRENDSZEREK MŰKÖDÉSI SORRENDJE ALAPJÁN TÖRTÉNIK A TALPMASSZÁZS. A talpon több ezer idegvégződés található. Bizonyos területek, pontok, zónák ingerlésével, masszírozásával ezekre az
idegvégződésekre hatunk, így a hozzájuk tartozó szervekre, idegrendszerre hatást gyakorolhatunk.

Illóolajos aroma masszázs

Az illóolajos aroma masszázs ápolja a bőrt és biztosítja a vendég jó közérzetét.  Az illóolajok képesek fölerősíteni az immunrendszert, így segítik az egészség megtartását, csökkenthető a stressz, fokozható a jó hangulat.

Lávaköves masszázs

IGAZÁN EGZOTIKUS ÉS KÉNYEZTETŐ MASSZÁZS. A kezelés egy speciális masszázstechnikára épül, a masszázs elemeiben megtalálható az energia központúság az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei. A kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, sima bazaltköveket, és márványköveket használnak. A különböző méretű köveket 50-60 °C-ra melegítik fel. A lávaköves masszázs
egyébként a Shiatsu terápia kozmetikai masszázzsá fejlesztett változata. A lávaköves masszázsnak már maga az élmény mellett számos pozitív hatása van. Javítja a vérkeringést, enyhíti a fájdalmakat,
feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet. Javítja a nyirokkeringést ezáltal gyorsítja az anyagcserét, és segíti a salaktalanítást, méregtelenítést. A szervezet diszharmóniáját
eredményező energia blokkokat feloldja. A masszázs egyöntetűen valódi testi, lelki, szellemi élményt
nyújt, kiváló stresszoldó, életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

Lávakagyló masszázs

A lávakő masszázshoz hasonlóan a hőt használja terápiás célokra. A masszázs ideje alatt igazi, meleg kagylókkal masszírozzuk át a testet, melyeket a Fülöp-szigeteken az őslakosok forma és méret szerint kézzel válogatnak ki, és csiszolnak simára. Minden Lava Shell eredeti, kézzel válogatott Vénusz kagyló. A hő, ami a testet kényezteti - egyszerre forradalmi és ősi - a kagyló belsejéből származik: ásványok, algák, sós víz és esszenciális olajok kémiai egyesülése.

Forró olajos gyertya masszázs

Relaxáló és sprituális kezelés. Felejthetetlen élmény testnek és léleknek. 100% természetes meleg olaj és relaxáló aromaterápia érintése feledteti a napi feszültséget.

Csokoládé masszázs

A csokoládé antioxidáns hatású, hidratálja és feszesíti a bőrt. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

Mézes masszázs

A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti, méregtelenít.

Holisztikus masszázs

A Holisztikus masszázs feladata visszaállítani az ember egységes (egészséges) állapotát. Ahol a Test a Lélek és a Szellem egységben van.

Pinda Sweda masszázs

A Pinda Sweda masszázs egy ayurvedikus terápia, mely gyógynövények és fűszerek felhasználásával fejti ki jótékony hatását. Ennek a masszázsnak a lényege abban rejlik, hogy a páciens állapotát, panaszát figyelembe véve, a megfelelő hatású gyógynövényeket felhasználva a kis herba zsákokat felgőzöljük, melyekkel jól átdolgozzuk a testet. 

Ayurvedikus masszázs

Kellemes hőmérsékletű olajjal történik a masszázs. A masszázs lazító és nyugtató, főképp simító és dörzsölő mozdulatokból áll. A cél legfőképpen a test lenyugtatása, a vérkeringés serkentése. A masszázs teljes testre szól, mert csak így lehet az indiai masszázs lényegét megmutatni és átérezni.

Thai Bambusz masszázs

A thai bambusz masszázs a kényeztető wellness masszázsok egyik technikája. A masszázshoz egy bambuszhengert használunk, melynek segítségével különleges hatást váltunk ki.

Hátmasszázs

Kiválóan alkalmas stresszes életet élő emberek számára, akik gyakran szenvednek hát vagy derék fájdalmakban. Nagyon jól esik egy ilyen masszázs, amikor már fizikailag érezzük ezekben a testrészeinkben a nap terheit.

Arc - fej - nyak masszázs

A különböző masszázsfogások segítik az oxigénszegény vér visszaáramlását a szívbe, és meggyorsítják az oxigén dús vér eljutását a nyak, a váll és a fej felszíni és mélyen fekvő szöveteihez.

Különleges ajánlatok


SunGarden

8600 Siófok, Batthyány utca 24.

Tel: +36 84 312 422

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés