Főoldal / Mindig frissen / Ments életet! – Legyél te is Álomvarázsló!

Ments életet! – Legyél te is Álomvarázsló!

Ments életet! – Legyél te is Álomvarázsló!

Meggyőződésünk, hogy mindannyiunkban megvan az igény arra, hogy segítsünk másokon és jót tegyünk. A kérdés csupán az, hogy ez konkrét tettekben is realizálódik-e. Sok éve, egész pontosan a SunGarden megnyitása óta követjük és támogatjuk, a Ments Életet Közhasznú Alapítvány munkáját. Nehéz nemesebb célt találni, mint valóra váltani olyan beteg kisgyermekek álmait, akik hosszú hónapok, évek szenvedése után igazán megérdemlik, hogy a fájdalom könnyei helyett önfeledt mosolyt varázsoljuk az arcukra. A gyermekek álmainak valóra váltása, a rájuk figyelés, az őszinte segítség és mosoly a legnagyobb motivációt jelentik számunkra, hiszen egy kis segítséggel minőségi változást tudunk hozni egy-egy beteg gyermek életébe, ami nem utolsó sorban számunkra is felér egy csodával.

„Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát!”

Az elmúlt években az anyagi támogatásokon kívül igyekeztünk nyaralási élményekkel is gazdagabbá tenni a kis betegek életét. Ilyenkor mi is tevékenyen hozzájárultunk olyan nyaralásokkal, kedvezményes ajánlatokkal, ajándék vendégéjszakákkal, ahol a gyermekek családjukkal együtt eltölthetnek egy-egy hetet a Balaton mellett, többek között szállodánkban, a siófoki SunGardenben. Minden évben, nyár végén vendégül látjuk egy 2 napos rendezvény formájában is a gyerekeket a családjukkal együtt. Legutóbb pedig a 17 éves Enolának segítettük valóra váltani régóta dédelgetette álmát, hogy egy wellness hétvégét tölthessen el a Balaton mellett. Még 2020-ban diagnosztizálták nála a Hodgkin limfómát, de mivel sikeresen túl volt a kezeléseken és egy ideje már tünetmentes volt, semmi akadálya nem volt, hogy a kívánsága végre valóra válhasson.

"Kedves Álomvarázslók és Alapítvány! Szeretnék köszönetet mondani Nektek, amiért valóra vált az álmom és el tudtam menni nyaralni. Nagyon jól éreztem magam, jobb nem is lehetett volna! Mindenki nagyon kedves volt a hotelben, különösen nagy élmény volt nekem, hogy a benti medencében megtanultam úszni is. Köszönöm ezt a csodálatos élményt!"

Öröm és megtiszteltetés

Szállodánk működése során mindig során arra törekedtünk, hogy segítsünk, tegyünk, ne csak a vállalkozásunk sikeréért, hanem mások életéért is. Éppen ezért csatlakoztunk a Ments Életet Alapítvány legújabb kezdeményezéséhez. Aki nálunk foglal, egyben jótékonykodhat is. Szobáinkban szórólapokon tájékoztatjuk a vendégeinket, hogy a számla rendezésekor támogathatják az alapítvány programjait és működését egy szerényebb összeggel. A befolyt támogatásból legutóbb 13 budapesti kórház, illetve az ott kezelt gyermekek részére vásárolt az alapítvány a tanuláshoz szükséges online oktató anyagokat. Vendégeinknek köszönhetően közel 6000 gyermek tanulását tudtuk így biztosítani.

Szeretne Ön is az Álomvarázslók csapatába tartozni? Itt a lehetőség, hogy Ön is hőssé váljon egy súlyosan beteg gyermek számára!

https://mentseletet.hu/igy-segithetsz/

Ments életet! – Legyél te is Álomvarázsló!