Főoldal / Mindig frissen

Mindig frissen

Hogy miért kapta aloldalunk a "Mindig frissen" címet? Azért, mert szeretnénk tartalmainkkal, híreinkkel, bejegyzéseinkkel és újdonságainkkal megmutatni, hogy a SunGarden háza táján, valamint Siófokon és környékén mindig történik valami. Nincs idő utatkozni, kivéve annak, aki éppen az édes semmittevésnek szenteli a nálunk töltött időt.

Legyen szó aktív vagy passzív kiklapcsolódásról, pörgős élményszerzésről vagy szolídabb kalandokról, romantikus vagy akár családi programokról, friss hírekről, aktuális és közérdekű információkról, már hozzuk, írjuk és mutatjuk is. 

Megújult a törzsvendég programunk

2021. 10. 07.

Az elmúlt időszak rendkívül mozgalmasan telt a Sungarden háza táján. Nem csak szállodánk, hanem törzsvendég programunk is megújult. 

Információ adatrögzítésről

2021. 09. 01.
2021. szeptember 1-jét követően a hatályos jogszabályoknak* megfelelően a Magyarországon szálláshelyszolgálatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a...

Vadiúj Sungarden – MegújulTunk

2021. 03. 01.

Új idők, új lehetőségek, vadiúj SunGarden >>> 2021. május 21-től újra fogadjuk vendégeinket egy év felújítás után megújult környetzeben, de a megszokott vendégszeretettel.

Védünk, óvunk, változtatunk

2021. 01. 12.

Szállodánk tulajdonosát és vezetőit már régóta foglalkoztatják azon gondolatok, hogy miként is tudnánk tenni valamit környezetünk védelme érdekében.

Energetikai fejlesztés állami támogatással

2020. 01. 20.

2020. február végéig megvalósul a siófoki SunGarden Wellness Hotel energetikai fejlesztése állami támogatással.

Elindult megújult weboldalunk

2021. 03. 04.

Nagyon mozgalmas egy évet tudhatunk magunk mögött, rengeteg változással, újítással, ami nem csak szállodánk külső és belső arculatára, hanem a weboldalunkra is vonatkozik.

Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció

2021. 03. 19.

Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció - Hotel Sungarden Szállodafejlesztés - Balaton Kiemelt Turisztikai Fejlesztési Térségben 

Aktuális Szép kártya infók

2021. 01. 18.

Mindig frissen rovatunkban igyekszünk a SZÉP kártya felhasználásával kapcsolatos aktuális tudnivalókat, információkat is közölni.