SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Nemzeti Regatta-ELMARAD:(

Főoldal » Hírek, programok » Nemzeti Regatta-ELMARAD:(

A rendezők tájékoztatása alapján, a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel a 2020. június 6-7-én Siófokon megtartandó Nemzeti Regatta rendezvényt törölték. Reméljük, hogy jövőre újra találkozhatunk!

2020. június 6-7. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta a BAHART szervezésében. A kétnapos családi fesztiválra színes programokkal, ingyenes koncertekkel és izgalmas versenyekkel készülnek a szervezők. 

Nemzeti Regatta-ELMARAD:(

Nemzeti Regatta Siófokon

2020. június 6-7. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta a BAHART szervezésében. A kétnapos családi fesztiválra színes programokkal, ingyenes koncertekkel és izgalmas versenyekkel készülnek a szervezők. A versenysorozatot idén egy új, izgalmas versenyszámmal bővítették. A települési csapatok vízibicikli versenyen is indulhatnak majd a dobogós helyekért. 

A megmérettetéseken és felejthetetlen szórakozáson kívül a fesztivál alkalmat ad arra, hogy mintegy félszáz település jobban megismerje egymást, ugyanakkor Siófok városa is meg tudja mutatni sokszínűségét.

Az esemény valóban több, mint egy vitorlásverseny! A komoly izgalmakat és időnként vicces pillanatokat is hozó települési sárkányhajó versenyt a tavalyi évhez hasonlóan a Balaton vizén rendezik meg. A vitorlázás mellett a másik főszerep a gasztronómiáé lesz. Helyszín az Ízek Utcája lesz, ahol a települések főzőverseny keretében mutathatják meg gasztronómiai kínálatukat, ízvilágukat. Érdemes már most bevésni a naptárba ezt a hétvégét, hiszen idén is rengeteg gyerekeknek és felnőtteknek szóló programmal, színpadi produkcióval és ingyenes koncertekkel várják a szervezők a Siófokra látogatókat.

Részletes program: Hamarosan

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés