SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Nemzeti Regatta Siófokon

Főoldal » Hírek, programok » Nemzeti Regatta Siófokon

2019. június 1-én és 2-án vízen és parton egyaránt látványos, tartalmas, izgalmas családi szórakozási lehetőséget kínál a siófoki Nemzeti Regatta.

Nemzeti Regatta Siófokon

Siófoki Nemzeti Regatta - több mint egy vitorlás verseny

A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében a Balatoni Hajózási Zrt. negyedik alkalommal rendezi meg Siófokon a Nemzeti Regattát, ami több mint egy vitorlásverseny. Balaton nyári fővárosában immáron hagyománnyá vált két napos rendezvényen, a vízen és a parton összesen 52 település mutatkozik be.

Közéleti szereplők vagy hétköznapi emberek, akár vitorlázási rutin nélkül vágnak neki a speciális amatőr vitorlásversenynek. Aki nem száll versenybe, de szurkol a vitorlásoknak, a mezőny körül cirkálva Nézőhajóról szemlélheti az eseményeket. Vizi programok közt szerepel sárkányhajó a Sió-csatornát, varázshajó a gyerekeknek, bulihajó a felnőtteknek, lampionos vitorlás felvonulás, jótékonysági futam.

Az amatőr versenyhangulat a szárazföldi programokat is végigkíséri. A fesztiváli hangulatot színvonalas színpadi programok, látványos koncertek fokozták. A változatos, színes programok között kicsik és nagyok, baráti társaságok és családok egyaránt megtalálják a számukra kedves kikapcsolódást. 

A fesztivál alatt aktuális, AKCIÓS csomagajánlatunk: NYÁRVÁRÓ SIÓFOKIK KIRUCCANÁS

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés