SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Siófoki Jazz Fesztivál

Főoldal » Hírek, programok » Siófoki Jazz Fesztivál

A Balaton nyári fővárosa idén is bővelkedik zenei programokban. Immár tizenhatodik állomásához érkezett a Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál, ahol a tradicionális jazz hazai képviselői adnak koncertet.

Siófoki Jazz Fesztivál

XVI. NEW ORLEANS JAZZ FESZTIVÁL

2019. július 11-14. között, Siófok, Fő tér

Immáron tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a siófoki New Orleans Jazz Fesztivál Siófok Fő terén. A jazz az Amerikai Egyesült Államokban kialakult zenei stílus, amely a 20. század elején az amerikai néger közösségekből indult világhódító útjára. A jazz szó hallatán legtöbbünknek egy bizonyos hangzásvilág, egy jellegzetes zenei élmény jut eszébe. A trombita, bendzsó, bőgő, esetleg tuba sajátos szólamai csendülnek fel énekhang kísérete mellett. A rendezvény látogatói július 11. és 14. között kaphatnak ízelítőt a jazz zene műfajából.

Magyarország legnagyobb tradicionális jazz eseményén az ország minden tájáról érkező zenekarok a gipsy swingtől a ragtime-on át a dixielandig képviseltetik magukat, és mutatják be a műfaj sokszínűségét és minden évben meghallgathatjuk Siófok „házi zenekarát”, az Apáti Dixieland-et.

A rendezvény ideje alatt foglalható ajánlatunk: SunGarden Vakáció

 

vissza
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés