Tánctáborok, jógatáborok a Balaton partján

“A szellem és a test között egy állandó kapcsolat létezik: a mozgás.” – Loire Fuller

Siófok város központjában, gyönyörű helyszínen, nyugodt környezetben, színes szolgáltatáskínálattal várjuk a kikapcsolódásra, energiával való feltöltődésre vágyó vendégeinket. A kellemes wellness és spa élmények, valamint kulináris élvezetek mellett szállodánk tökéletes otthona lehet csoportos jóga- és tánctáborok, illetve egyéb táncos rendezvények megszervezésének, lebonyolításának.

Rendezvénytermeink:

BALATON

A 262 m2 alapterületű, természetes fényű, légkondicionált, vinyl burkolatú, sötétíthető, valamint profi hangosítással, projektorral, óriásvászonnal felszerelt rendezvénytermünk teljes körű szolgáltatást nyújthat, különböző jóga, meditációs, és sporttáborok lebonyolításához. A teremhez tágas fogadótér, bár és saját mosdó is tartozik. Egy pörgős tánc-/fitnesztábor esetén 100 fő kényelmes mozgását biztosítja.

LEVENDULA

Rúdtánchoz, jógatáborhoz tökéletes helyszín lehet a 80 m2 alapterületű, természetes fényű, légkondicionált, mobil technikával felszerelhető, szőnyegpadlós, sötétíthető Levendula rendezvénytermünk, ahol 20-25 fő könnyedén elfér egy tábor alkalmával. A teremből közvetlen kijárat vezet a szálloda parkjába, és a Magnólia rendezvényteraszra, ami kellemes időben szintén szuper lehetőséget teremt a sportolásra, de a táborozó csapat összekovácsolására is egy közös bográcsozás, sütés-főzés alkalmával.

MICE bemutatónkat rövid, képes formában az alábbi gombra kattintva megtekintheti:

Tekintse meg képes ajánlónkat

Rendezvény
Ajánlatkérés

Ellátás/Catering: