Főoldal / Mindig frissen / Vadiúj Sungarden – MegújulTunk

Vadiúj Sungarden – MegújulTunk

Új idők, új lehetőségek, vadiúj SunGarden >>> 2021. május 21-től újra fogadjuk vendégeinket egy év felújítás után megújult környetzeben, de a megszokott vendégszeretettel.

Új idők, új lehetőségek, vadiúj SunGarden - MEGÚJULTUNK

Rendkívül hosszúnak bizonyult az elmúlt időszak Önök nélkül. Meg kell, hogy mondjuk, fájó szívvel hoztuk meg májusban a döntést, miszerint a több, mint két hónapos kényszer-üzemszünet után, mégsem nyitunk ki. De határozottan jó döntést hoztunk. Pillanatokon belül felpörögtek az események, szomorkodásra és tétlenkedésre nem igazán volt időnk. Mi ebben a közel egy évben sem tétlenkedtünk, gőzerővel épültünk, szépültünk, hogy vendégeink megelégedésére kívül-belül megújulva, szebb, elegánsabb, kényelmesebb és modernebb környezetben várhassuk vissza Önöket.

Klasszikus wellness világ modern köntösben

Wellness szálloda lévén a teljes megújulás során az egyik legnagyobb hangsúlyt wellness világunk kapta. Élményelemeink, medencéink nem csak megújultak, de a számuk is nőtt. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy minden korosztály számára élményekkel teli legyen az itt töltött idő.

Kényelem, harmónia és elegancia a szobákban

Az eddig is kényelmes szobáink új dizájnt, új színvilágot és modern burkolatokat kaptak, valamint minden szobánk légkondicionált lett. Elsődleges szempontok között tartottuk számon a kényelem mellett a harmóniát és a kellemes miliőt, hogy a pihenés ne csak testileg, hanem lelkileg is tökéletes legyen, így a föld, a víz és a nap színei kapták a legnagyobb szerepet bennük. S mivel a szállodai szobákban a jó ágy és a kellemes hangulat mellett a fürdőszoba sem elhanyagolható, azok sem maradtak ki a sorból.

Finom falatok megújult étteremben tálalva

A felújításból éttermünk sem maradhatott ki. Az elmúlt évben konyhánkat már modernizáltuk, eljött az ideje az étterem felújításának is. Az ínycsiklandó ételeket felsorakoztató büféasztalunk, bútoraink mind-mind lecserélésre kerültek, megváltozott a belső színvilág, változtak a terek, a fények és az egész hangulat. Célunk természetesen az volt, hogy még élvezetesebbé tegyük a nálunk elköltött ínycsiklandó reggeliket, isteni ebédeket, vacsorákat.

Welcome SunGarden!

Hogy szállodánk már első pillantásra lenyűgözzön mindenkit, nem csak a belső terekre figyeltünk, hanem a SunGarden külső megjelenésére is. Kicsiny kerti tavunk természetesen – lakóival együtt – megmaradt, de természetesebbé vált az épület, még zöldebbé és látványosabbá a kert is.

Reméljük, hogy újításainkkal új színt és még több élményt tudunk majd csempészni a siófoki pihenésükbe, és ahogy mi, úgy Önök is nagyon várják már az újbóli találkozást.

Találkozunk tavasszal

Ez még nem minden, a jó híreknek ezzel még nincs vége! Reményeink szerint május elején (április 30-tól) ismét szélesre tárhatjuk a kapuinkat, végre megnyithat szállodánk. Újra jöhetnek a kellemes és emlékezetes Sungarden-pillanatok!

Vadiúj Sungarden – MegújulTunk