SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Vénusz József
  2018. 05. 11. 11:18
  Tisztelt Szálloda!

  Májusban töltöttünk el Önöknél négy napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Ízlett az étel, a szálloda szép tiszta, gyönyörű a parkja. A wellnesze is jó volt. Amit ki szeretnék emelni, az a személyzet figyelmessége és rendkívüli kedvessége volt. Már sok szállodában jártunk, de sehol nem voltak ilyen kedvesek velünk.

  Üdvözlettel: Vénusz József és párja
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-05-12 17:56:12
  Kedves József! Örülünk, hogy jól érezték magukat! Reméljük, hamarosan találkozunk! Szép napot! Üdvözlettel: A Sungarden Hotel csapata
 • Fekete Orsolya
  2018. 05. 07. 21:20
  Kedves vendeglato!!! Majus 5-7ig toltottunk onoknel 2 csodas napot. Rendkivul halassak vagyunk a kedves szemelyzetnek hogy,felejthetetlenne vatazsoltak a kirandulasunkat. 2 gyermekkel voltunk az Önök szállodájukba akik haza se akartak jönni. Az éttermi dolgozók nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Az ételekkel nagyon megvoltunk elégedve. A környezet gyönyörű és csendes.

  Remélem hogy a közeljövőben szintén lesz alkalmunk találkozni.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-05-08 16:54:12
  Kedves Orsolya! Nagyon köszönjük kedves szavait! Igazán örülünk, hogy ilyen kellemesen telt a pihenésük nálunk! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Szép napot! Üdvözlettel: A Sungarden Hotel Csapata
 • Kurucz Erika
  2018. 05. 07. 15:21
  Kedves Vendéglátók!  Május 4-6-ig töltöttünk el 3 napot a Sungarden Hotelba első alkalommal a testvéremmel.

  Rendkívűl kedves, figyelmes személyzet fogadott minket. Nagyon meg voltunk elégedve a Hotel által nyújtott szolgálatásokért, rendkivűl örömünkre szolgált a tágas, nagy szoba, gyönyörű kilátással a kertre nézve.

  Külön köszönet a gazdag és finom ételekért, valamint a rendkívűl kedves, segítőkész személyzetnek. Elsősorban Büchner Jani bácsinak is szeretnénk megköszönni a felénk tanúsított kedvességét, ami átlagon felülinek mondható ! Ő egy igazi felszolgáló, aki rendkívűli alázattal végzi a napi munkáját.  Reméljünk lesz még alkalmunk újra ellátogatni ide!

  Erika&Ildikó

  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-05-07 17:05:03
  Kedves Erika! Örömmel olvastuk sorait, miszerint jól érezték magukat nálunk! Nincs is ennél jobb, mintha örömet szerezhetünk a Vendégeinknek, és kellemes emlékekkel távoznak! Várjuk Önöket sok-sok szeretettel. Üdvözlettel: A Sungarden Hotel csapata
 • Ekárt Orsolya
  2018. 05. 02. 10:53
  Tisztelt Hotel !

  Engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjük a vendéglátásukat. Nagyon jól éreztük magunkat és hálásak vagyunk a szálloda minden kedves dolgozójának, hogy egy csodálatos élménnyel ajándékoztak meg bennünket. Köszönjük !
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-05-03 18:35:26
  Kedves Orsolya! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat! Reméljük, minél előbb újra találkozunk! Szép napot! A Sungarden Hotel csapata
 • Kósa Éva
  2018. 04. 29. 21:52
  Tisztelt Hotel! Szeretném megköszönni a Önöknél töltött három nap minden élményét. A szép, gondozott környezetet, a kényelmes tiszta szobát, akülönleges finom ételeket és a kedves, figyelmes kiszolgálást. Nagyon jól éreztük magunkat, csak pozitív tapasztalataink voltak, és szívesen visszatérnénk. Köszönjük!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-04-30 17:03:24
  Kedves Éva! Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen jól érezték magukat! Reméljük, hamarosan újra találkozunk. Szép napot! A Sungarden Hotel csapata
 • Baráth Lajosné
  2018. 04. 18. 16:47
  Április9-11.töltöttünk önöknél pár napot a férjemmel,első alkalommal.Gyermekeinktől kaptuk szülinapi ajándékként.Nagy meglepetés volt.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve,jól éreztük magunkat.Reméljük még a jó sorsunk vissza vezérel bennünket önökhöz. Anna és Lajos
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-04-18 17:22:54
  Kedves Baráth Lajosné! Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az időtöltésük kellemesen telt! :) Várjuk vissza Önöket!
 • Mónika és Ervin
  2018. 04. 05. 15:27

  Kedves Vendéglátók!


  Első alkalommal töltöttünk Önöknél néhány napot. Rendkívül figyelmes, barátságos, segítőkész személyzet tette az itt eltöltött időt emlékezetessé.


  Szerencsénk volt elsőként megízlelni Márton Zoltán chef legújabb költeményét, amit a kedvünkért még meg is bolondított:-) A teljes étlapot ugyan nem volt időnk végigkóstolni, de minden, amit sikerült az rendkívül ízletes volt. Néhány közismert fogást igen kreatívan gondolt újra a Chef amivel, véleményem szerint, csak tovább fokozza az élvezeteket. Minden húsimádónak ajánlom az erdeigombás paprikarmártás ágyon sütkérező sertésszűz érméket galuskával, amik kérésünkre ünnepi nyakkendőt is kaptak ízletes bacon szalagból:-)


  Külön köszönet illeti Puskár Mónikát, aki rendkívül kedves, mosolygós, türelmes figyelemmel vett minket körül:-)


  Ezekután bizonyosan fogunk még találkozni.


  Köszönjük a vendéglátást!!!


  Mónika&Ervin
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-04-06 19:13:06
  Ledves Mónika és Ervin! Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Szép napot :)
 • Laskai Imre
  2018. 04. 03. 11:36
  A feleségemmel tegnap jöttünk haza. Most voltunk először a Sungardenben! Ez a húsvét emlékezetes marad számunkra.Mindennel megvoltunk elégedve. A szálloda dolgozói segítőkészek és mindig mosolyogtak! Köszönet mindenért!! Külön köszönet a finom ételekért a szakácsnak és a felszolgálóknak! Jani bá a király!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-04-03 13:24:58
  Kedves Imre! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Jani bácsinak pedig átadjuk a köszönetet! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Szép napot!
 • Király Ervin
  2018. 03. 23. 01:44
  Nagyon kellemes hosszú "hétvégét" töltöttünk itt el feleségemmel. A szálloda tiszta, a wellness részleg tetszett, a konyha pedig kítűnő!

  Külön kiemelném, hogy a szálloda személyzete nagyon udvarias, előzékeny és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sungarden hotelt!

  Köszönjük ezt az élményt!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-03-24 19:13:09
  Kedves Ervin! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! Szép estét!
 • Kiss Éva
  2018. 03. 19. 20:50
  Párommal az év első hosszú hétvégéjét töltöttük el a szállodában, pihenés céljából. A szép környezet,a kényelmes szoba,a szálloda szolgáltatásai (a medence vize kissé hideg volt a pihengetéshez),a finom, változatos étel-ital kínálat, a kedves, mosolygós, kifogástalan munkát végző személyzet tette lehetővé hogy nagyon jól érezzük magunkat. Nagyon jó volt a szombat esti zenés táncos est (Sajnos nem sok vendég értékelte ezt a jó hangulatú programot). Köszönet mindenkinek a munkájáért!!! Szeretnénk külön megköszönni János bá-nak,Mónikának és Máté Zoltán-nak a félénk tanúsított kedvességet és önzetlenséget. További sikereket és sok elégedett vendéget kívánunk!!!

  Üdvözlettel: Éva & Csaba
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2018-03-21 15:37:29
  Kedves Éva és Csaba! Örömmel tölt el minket, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk és hogy a pihenésük kellemesen telt. A köszönetüket a Kollégáknak is átadjuk! Reméljük, hamarosan ismét találkozunk! Üdvözlettel: A Sungarden Hotel csapata
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés