SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Csizmadia Attiláné
  2017. 12. 21. 12:55
  Végre egy szálloda, ahol mindaz igaz, amit leírtak a csalogatóban. Végre nem csöpög, nem zörög, nem lóg, nem rozsdás, nem zakatol, nem meleg, nem büdös, nem koszos... és még sorolhatnám!

  Csak ajánlani fogom mindenkinek, a személyzet kedves, hozzáértő, főleg a pincér, Jani bácsi. Nagyon megkedveltük, mindenkihez volt egy-két jó szava.

  A wellness-részleg egy kicsit avéttos, de ahogyan olvastam tervezik a felújítást.

  Biztosan vissza fogunk ide még jönni.

  Kellemes Ünnepeket!
 • Pallangné Berki Csilla
  2017. 12. 05. 14:47
  Fantasztikus hétvégét töltünk itt el. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve,

  jövünk máskor is! :-)
 • Szabó Gábor
  2017. 11. 23. 20:53
  Két éjszakát töltöttünk el a szállodában. Nagyon jó a szállás. A szoba tágas és tiszta. Az ételek választéka és minősége kiemelkedő. Sehol nem ettem még ilyen változatos és egytől egyig ízletes ételeket. A személyzet, különös képen a pincérek nagyon udvariasak, tisztelettudóak. Ritkán lát már ilyet az ember, remélem sokáig megbecsülik őket. Ha a wellness részlege nagyobb lenne, tökéletes szálloda lenne, de ár érték arányban így is tökéletes választás.
 • Vargáné Berta Katalin
  2017. 11. 21. 09:42
  Tisztelt Hotel!

  Most voltunk kislányommal,és anyosommal 3 napra Önöknél.

  Nagyon jól éreztük magunkat.Az étel bőséges volt,és fino

  Amit kiemelnék az a SZEMÉLYZET NAGYON UDVARIAS VISELKEDÉSE.Remrk volt a masszázs,a szoba minden.Köszönjük a vendéglátást.
 • Kisné Gaàl Gyöngyi
  2017. 11. 12. 08:41
  Csodás hétvégét töltöttünk el férjemmel önöknél!!Udvarias kiszolgálásban tiszta rendezett szobával és nem utolsó sorban kiváló svédasztalos reggelivel-vacsorával felejthetetlenné tették itt létünket!!!!Remek az uszoda víze!Köszönjük!!!!Jövöre jövünk !!!!
 • Szabó Gyuláné
  2017. 11. 04. 13:42
  Tavaly novemberben nagyobbik unokámmal és Édesanyámmal már jártunk Önöknél, most megismételtük a kisebbik unokánkkal is, négyesben. Jó választás volt! Szuperül éreztük magunkat, roppant udvarias, figyelmes, kedves személyzet (legfőképpen János bácsi, akit egyszerűen csak "cuki" bácsinak nevezett a 4 éves unokám), mindenkinek volt egy kedves, érdeklődő mondata a vendégek felé. Sok szállodában jártunk már, de ilyen személyzettel ritkán találkozni! Köszönünk mindent, remélem, még többször eljutunk erre a gyönyörű helyre.
 • High Care Cosmetics
  2017. 10. 04. 09:59
  Franchise-tréningünk helyszínéül a SunGarden Hotelt választottuk. Most már látjuk, hogy nagyon jó döntés volt. A személyzet pozitív hozzáállása, segítőkészsége példaértékű. Nem csak az ott tartózkodásunk alatt, de a rendezvény előkészítése során is rugalmasságot és segítőkészséget tapasztaltunk. Az ételválaszték bőséges volt, és ami még fontosabb: nagyon ízletes. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. - Köszönjük!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-10-04 21:12:24
  Köszönjük a kedves és elismerő szavakat! Reméljük, a jövőben is lesz lehetőségünk az együttműködésre!
 • Solymosiné Bea
  2017. 07. 01. 12:35
  5 napot töltöttünk a szállodában családilag, 2 gyermekkel. Nagyon jól éreztük magunkat. . Rendkívül kedves, segítőkész a személyzet. Igazán változatos és ízletes az ételválaszték. Közel van a központhoz és a strandhoz, kikötőhöz is. Csak ajánlani tudom! Itt tényleg mindent megtesznek azért, hogy a vendég jól érezze magát. Köszönjük a kellemes nyaralást!
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-07-02 23:02:50
  Kedves Bea! Nagyon örülünk, hogy bennünket választottak, mint nyaralásuk helyszíne és annak pedig még jobban kellemesen telt pihenésük. Reméljük, a jövőben majd lesz még alkalmuk visszatérni hozzánk. Szeretettel várjuk Önöket! További kellemes nyarat! SunGarden Hotel Csapata
 • Gönczi Gábor
  2017. 06. 04. 15:23
  Három éjszakát töltöttünk el a szállodában. Nagyon jó szállás. A szoba tágas és tiszta. Az ételek választéka és minősége kiemelkedő. Sehol nem ettem még ilyen változatos és egytől egyig ízletes ételeket. A személyzet, különös képen a pincérek nagyon udvariasak, tisztelettudóak. Ritkán lát már ilyet az ember, remélem sokáig megbecsülik őket. Ha a wellness részlege nagyobb lenne, tökéletes szálloda lenne, de ár érték arányban így is tökéletes választás.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-06-05 23:44:59
  Kedves Gábor, köszönjük szépen a kedves szavakat. Örülünk, hogy meg voltak elégedve szolgáltatásainkkal és legfőképpen annak, hogy valóban kipihenten és jó élményekkel távoztak szállodánkból és Siófokról. Ha tehetik, látogassanak meg bennünket máskor is! További kellemes nyarat kívánunk! SunGarden Hotel Csapata
 • Erdei Árva Krisztina
  2017. 04. 25. 22:48
  Csak ajánlani tudom! A szállodai alkalmazottak, nagyon kedvesek, segítőkészek és nagyon figyelmesek. Gyönyörű tiszta az egész épület! A reggelik, és vacsorák bőséges választékkal rendelkeznek, és nagyon ízletesek! Nagyon kellemes 2 napot töltöttünk itt.
  SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****
  2017-04-27 11:14:20
  Kedves Krisztina! Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket! Üdvözlettel: A Hotel SunGarden Csapata
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés