SunGarden Szauna Time

A SunGarden wellness világa feltöltő kikapcsolódással és szaunás élményekkel várja szállóvendégei mellett siófoki és Siófok környéki vendégeit is.

Wellness, szaunaszeánsz a SunGardenben

Minden évszakban, így most is igyekszünk a komorabb, unalmasabb hétköznapokat vidámsággal, kalanddal és persze forró pillanatokkal megtölteni. Ezentúl minden héten szerdán és vasárnap, egészségmegőrző, kényeztető wellness délutánt tartunk a SunGardenben. 

Ez alkalommal is lázasan készülünk, hogy felejthetetlen perzselő pillanatokkal lepjük meg vendégeinket. Lesznek feltöltő wellness élmények és különleges szaunaszeánszok. Ha szeretnék ezeket a szerdai és vasárnapi délutánokat kellemes hangulatban, különleges wellness élményekkel megfűszerezve tölteni, szeretettel várjuk Önöket!

SunGarden Szauna Time – AMIKOR A PILLANAT VALÓDI ÉLMÉNNYÉ VÁLIK

✅Minden szerdán és vasárnap 17.30-tól, 18:15-től és 19:00-tól 1 szaunaszeánsz, összesen napi 3 alkalom.
✅Wellness világ használata 17.00 - 20.00 között.
✅8-10 férőhelyes finn szauna, dézsafürdő
✅vezetett szeánszok Horváth-May Péter szaunamesterrel
✅isteni illatok, teljes ellazulás, tökéletes feltöltődés

Külsős vendégeknek a belépőjegy ára 7000 Ft / Fő (18 éves kortól)*. Szállóvendégeink számára a részvétel 1000 Ft/felöntés/fő, ami szobaszámlára terhelhető. A korlátozott létszám miatt előzetes regisztráció szükséges.

*Bejelentkezés, regisztráció a 06/30 192 5869-es telefonszámon lehetséges, a jegyeket pedig a helyszínre érkezéskor lehet megvásárolni. 
Kezdje Ön is a megújulást egy regeneráló, frissítő wellness élménnyel, a testet, lelket feltöltő kényeztetéssel, azaz forró szauna kalandokkal!
Nagyon sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

SunGarden Szauna Time