SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Hírek, programok

Red Bull Air Race

Red Bull Air Race

2019-ben a Red Bull Air Race világbajnokság a csodaszép Balaton partjára költözik. A verseny a megszokott helyszínről, azaz a Duna-partjáról érkezik a Magyar tenger déli partjára.

Tovább
Siófoki Jazz Fesztivál

Siófoki Jazz Fesztivál

A Balaton nyári fővárosa idén is bővelkedik zenei programokban. Immár tizenhatodik állomásához érkezett a Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál, ahol a tradicionális jazz hazai képviselői adnak koncertet.

Tovább
Samsara Fesztivál

Samsara Fesztivál

2019. augusztus 3. és augusztus 11. között egy spontán fesztivál, ami immáron 5. éve változtatja Siófokot a béke és harmónia szigetévé. A zene, a tánc, a jóga szerelmeseinek kínál végtelen kikapcsolódási lehetőségeket.
Tovább
Balatoni Retro Láz

Balatoni Retro Láz

Balatoni Retro Láz a siófoki PLÁZSon 2019. augusztus 17-én! Az év legnagyobb szabadtéri retrofesztiválja. A megszokott TOTAL DANCE hangzással, látvánnyal és egy hatalmas bulival vár mindenkit a PLÁZS!
Tovább
Bor és Kenyér Ünnepe

Bor és Kenyér Ünnepe

2019. augusztus 16-20. között újabb fergeteges program Siófokon. Ekkor ünnepli ugyanis Balaton parti városunk, Siófok a bor- és kenyér ünnepét,amely augusztus 20-i ünnepi időszak köré szerveződik. A fesztivál programjai minden évben minden korosztály számára kínálnak programokat.

Tovább
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés