SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Hírek, programok

Vadiúj SunGarden - MEGÚJULUNK

Vadiúj SunGarden - MEGÚJULUNK

Egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Egyrészt bánatosak vagyunk, mert a rendkívül hosszúnak tűnő, több, mint két hónapos kényszer-üzemszünet után, már mi is nagyon vártuk a találkozást, másrészt viszont nagyon izgatottak vagyunk, ugyanis júniustól a főszerepet vendégeink helyett pár hónapra a felújítási munkálatok veszik át. El azonban nem tűnünk, folyamatosan informáljuk majd Önöket is arról, hogyan épülünk és szépülünk, weboldalunkon és közösségi oldalainkon is hírt adunk majd magunkról és fejlesztéseinkről. Pár szóban azért, amolyan elöljáróként hadd osszuk meg Önökkel terveinket.

Tovább
Aktuális Szép kártya infók

Aktuális Szép kártya infók

Miközben keressük az elképzeléseinknek megfelelő lehetőségeket és olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy SZÉP kártya felhasználása is szóba jöhet, akkor érdemes mindent alaposan körbejárnunk, ami a fizetés lehetőségeit vagy a kártya egyenleg felhasználhatóságát illeti.

Tovább
Változunk, hogy segítsünk...

Változunk, hogy segítsünk...

Nem a világot szeretnénk megváltani (bár jó lenne), csupán teszünk egy lépést annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a természet rohamos pusztulásának csökkentéséhez. Védünk, óvunk, változtatunk.
Tovább
Nemzeti Regatta-ELMARAD:(

Nemzeti Regatta-ELMARAD:(

A rendezők tájékoztatása alapján, a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel a 2020. június 6-7-én Siófokon megtartandó Nemzeti Regatta rendezvényt törölték. Reméljük, hogy jövőre újra találkozhatunk!

2020. június 6-7. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta a BAHART szervezésében. A kétnapos családi fesztiválra színes programokkal, ingyenes koncertekkel és izgalmas versenyekkel készülnek a szervezők. 

Tovább
Minimax Gyerekhajó

Minimax Gyerekhajó

Idén július 18-tól elindulnak a siófoki Minimax hajóutak a gyerkőcök legnagyobb örömére. Ha az Ön gyermeke is rajong a jól ismert Minimax figurákért, akkor ez az egy órás hajóút igazi élmény lesz számára.

Tovább
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés