SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Hírek, programok

Zene a Zöldben

Zene a Zöldben

A programsorozat a komolyzene kedvelőinek kínál színvonalas és kellemes kikapcsolódást Siófok legszebb parkjában, a Jókai parkban. Itt otthonra lelhet bárki, aki a park szép szőnyegén vagy padjain üldögélve átadja magát a "kulturális piknik" varázsának. Július elejétől augusztus végéig vasárnaponként 19:00 órától „Hozza magával otthona kényelmét!”

Tovább
Belvárosi Néptánc Estek

Belvárosi Néptánc Estek

Szerdánként néptáncegyüttesek fellépései színesítik a siófoki nyári estéket. Ördöngös Táncegyüttes, Balaton Táncegyüttes, Baglas Néptánc Egyesület és még sokan mások!

Tovább
Vakációs Gyermek Koncertek

Vakációs Gyermek Koncertek

Június végétől augusztus végéig minden kedd este gyermek koncertekkel vár a Kálmán Imre Kulturális Központ Siófok Fő terén! A zenés kikapcsolódás mellett kézműves foglalkozás és népi játszótér is várja a gyermekeket.

Tovább
Szabadtéri Színpad Siófok - Színpart!

Szabadtéri Színpad Siófok - Színpart!

Szabadtéri Színpad Siófok​

A Színpart a Balaton egyik legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri előadóhelye a maga 1576 férőhelyével. A fedett színpaddal rendelkező szabadtéri előadóhely a város egyik legszebb részén a Jókai park mellett található.

Tovább
Belvárosi Zenés Estek

Belvárosi Zenés Estek

Nyáron újra felcsendülnek a világzenei és népzenei dallamok Siófokon. A nyári hónapokban a színes, kulturális és szórakoztató programokat így zenei kavalkád is kiegészíti majd. 

Tovább
Bor és Kenyér Ünnepe

Bor és Kenyér Ünnepe

2019. augusztus 16-20. között újabb fergeteges program Siófokon. Ekkor ünnepli ugyanis Balaton parti városunk, Siófok a bor- és kenyér ünnepét,amely augusztus 20-i ünnepi időszak köré szerveződik. A fesztivál programjai minden évben minden korosztály számára kínálnak programokat.

Tovább
English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés