SunGarden

Siófok napsütötte élménykertje

+36 84 312 422 +36 30 192 5869

HU

Hírek, programok

Vadiúj SunGarden - MEGÚJULUNK

Vadiúj SunGarden - MEGÚJULUNK

Egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Egyrészt bánatosak vagyunk, mert a rendkívül hosszúnak tűnő, több, mint két hónapos kényszer-üzemszünet után, már mi is nagyon vártuk a találkozást, másrészt viszont nagyon izgatottak vagyunk, ugyanis júniustól a főszerepet vendégeink helyett pár hónapra a felújítási munkálatok veszik át. El azonban nem tűnünk, folyamatosan informáljuk majd Önöket is arról, hogyan épülünk és szépülünk, weboldalunkon és közösségi oldalainkon is hírt adunk majd magunkról és fejlesztéseinkről. Pár szóban azért, amolyan elöljáróként hadd osszuk meg Önökkel terveinket.

Tovább
Aktuális Szép kártya infók

Aktuális Szép kártya infók

Miközben keressük az elképzeléseinknek megfelelő lehetőségeket és olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy SZÉP kártya felhasználása is szóba jöhet, akkor érdemes mindent alaposan körbejárnunk, ami a fizetés lehetőségeit vagy a kártya egyenleg felhasználhatóságát illeti.

Tovább
Változunk, hogy segítsünk...

Változunk, hogy segítsünk...

Nem a világot szeretnénk megváltani (bár jó lenne), csupán teszünk egy lépést annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a természet rohamos pusztulásának csökkentéséhez. Védünk, óvunk, változtatunk.
Tovább
Millenium Park - Séta 16000 négyzetméteren

Millenium Park - Séta 16000 négyzetméteren

Az 1904-ben épült vasútállomás épülete előtt dr. Jámbor Imre tervei alapján 1994-ben készült el a 16 ezer négyzetméteres Millennium park. Itt található Kiss Sándor II. világháborús emlékműve és Martsa István Zuhanyozó nő valamint Varga Imre Mártírok-szoborcsoport című alkotása, 2004-től szökőkút is működik itt.

Tovább
Siófoki kultur-séta

Siófoki kultur-séta

Mindegy, hogy milyen céllal látogatnak városunkba, érdemes legalább egy rövid időt szentelni a siófoki szoborvilág egyes alkotásainak megtekintésére. A város egyes részein több helyen is feigyelhetünk meg remekműveket.
Tovább
SunGarden

8600 Siófok, Batthyány utca 24.

Tel: +36 84 312 422

English Deutsch
Foglalás / Ajánlatkérés